villa gemi
magnet
program: Autocad 3ds max Photoshop
Süre: 2 hafta
13 yorum yapıldı
6/10
(30 kişi beğendi)
Merhaba Arkadaşlar
Proje Çeşmede kişiye özel olarak tasarlanmıştır. Tasarım ve görselleştirme bana aittir. Tasarımda gemi görüntüsünden esinlenildi. Projede 3ds max, vray ve photoshop kullanıldı.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
villa gemi için Yorumlar
![Avatar](https://www.tr3d.com/up/avatar/5950.jpg)
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
Sahnede hdri yok sadece vray sun ve vray light ve light materialler var serdar. Aslında tüm bitkiler 3d, göz tırmalayan bölümler bazı alfa kanallı yanlış bitki seçiminden kaynaklanıyor bu bölümler de photoshopta düzeltilebilir di ama sanırım o anın verdiği yorgunlukla uğraşmak istemedim :)
- Offline
- Erkek
Perfetto :) eline sağlık Magnet
- Offline
- Erkek
![Avatar](https://www.tr3d.com/up/avatar/5950.jpg)
Teşekkür ettim cgartiz bi ara görüşelim :)
- Offline
- Erkek
Kapalı
Eklediğim Çalışmalar
Render ve Resimler
Yeni Mesajlar
- kaplan_yavrusu: tespitleri sıralayıp yazıyı bir konferans metnine çevirmek istemediğimden kaynaklı tebrik ederim.
- kaplan_yavrusu: bazı tespitlerim var fakat söyleyeyimmi bilemediğimden mütevellit tebrikler.
- KEMALBUDAK34: Teşekkürler
- kaplan_yavrusu: yorumları sıralayıp konferans haline getirmek istemediğimden mütevellit tebrik ederim.
- mateus: güzeel çalışma olmuş
- kaplan_yavrusu: bazı tespitlerim var ama saklı tutuyorum.başarılar dilerim.
- kaplan_yavrusu: sıkıntı ve problemleri sıralamak yerine ve hemde canını sıkmak istemediğimden mütevellit tebrik eder başarılar dilerim.
- mateus: modelleme detaylı olmuş emeğine sağlık
- gokhantastan: Elinize sağlık gerçekten güzel bir çalışma olmuş.
- KrmmcR: Teşekkür ederim abim
- KrmmcR: Çok teşekkür ederim abim
- olcaysaymar: Emeğine sağlık Kerem