V-Ray : 3d max 2014 te gamma sorunu

yav arkadaş arkhe74
altıneldiventaşkın altınelAvatar

yav arkadaş arkhe74 sen ne çok konuşmuşsun acemiysen acemiliğini bil kardeş

kardeşim benim

leven tel i kaybettim sana ulaşmam lazım

bana özelden bi ulaş

http://www.taskinaltinelmimaritasarim.com/
2014-05-29 12:30:08
  • Erkek
Gamma 1.0 veya 2.2
gkhntzGökhan

Gamma 1.0 veya 2.2 farketmez hangisini iyi kullanabiliyorsan onu kullan.Neticede istediğin rengi ve kaplama tonunu iki türlüde değişik ayarlarla yakalarsın.
Bu kullanmış olduğun ışık, kaplama ayarlarıyla ilgili. Biraz tercih meselesi. Birde alışması var. 1.0 dan 2.2 ye gececeksende kaplama ayarları ışık kamera ayarlarını tekrar oturtman gerekecek. Aksi takdirde aynı ayarla gammayı değiştirerek renderlar rezalet çıkacaktır.

[email protected]
2014-07-03 02:18:08
  • Erkek
Gamma...
hakankoseHakan KÖSEAvatar

Merhaba Arkadaşlar,

Zannımca bu gamma hikayesi, 75 model Murat 124`e vernikli akrilik boya atıp yeni model gibi gösterme konusundan başka bir şey değil... Takriben 10 senedir 3D ile uğraşır ve iç dış mekan yaparım, sadece hızlı render gereken durumlarda Gamma ve Brut Force kullandım, ama final render almadım hiç bir zaman... GAmma ayarları kurcalandığı ve ışık dağılımı buna göre ayarlandığında sahnenin 3D olduğu pat diye anlaşılıyor, fotorealite kaybolup gidiyor...

Dolayısıyla ben de Render elements yardımlarıyla Photoshop ortamında Post Production olayını tercih ediyorum, "Profesyonel miyim neyim?"

:))))

Emrolunduğun gibi dosdoğru ol ! ...
2014-07-12 11:26:14 Edit:2014-07-12 11:35:44
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!