Genel Konular : Yıl 2015
Yıl olmuş 2015 ,Zbrush programı 4R7`ye gelmiş ve hala doğru düzgün Zbrush eğitim seti yok.
- Erkek
Z-bursh uzmanlık gerektirdiği için olabilir. Çünkü konuda uzman yok denecek kadar az, onların da CD hazırlamaya zamanı yok.
- Erkek
Digital-Tutors`un tutoriallerini izledim. Yeterli seviyede gibi.
- Erkek
armutpish
- Erkek
Ne alakası var.Beş seneden fazla bir zamandır olan görsel tasarım olan programın ki çok tanınmış bir program olmasına rağmen, Türkçe eğitim seti olmamasını eleştirmek bedavacılık mı oluyor?
- Erkek
Ya anlamiyorum bu milleti ingilizce olmasi neyi zorlastiriyorki , zaten videoda adamlar her hareketi tek tek kaydetmisler orda anlatmasi çok ta önemli degil zaten sadece hamleleri takip etseniz yeter. Ben bazen hint , rus videolarini izleyerek çok sey ögrendim ve ne rusça nede hintçe tek kelime biliyorum. Kisacasi gerçekten isteyene hiç bir engel yok sen yeterki iste ve canla basla ögrenmeye çalis...
- Erkek
Orda anlatırken sana bilmen gereken bilgileride verdiğine eminim sadece görterdiğini yapman için konuşmaz.
- Erkek
anlamiyorsan boyle yapmakdan bashga charan yok. bende ruscha bulmasan ingilizce ariyorum anlamasamda izliyorum
Şimdi anlıyorum bu sanattaki ilerleyememe sebebimizi.Anlamadan izliyoruz dinliyoruz.
- Erkek