Genel Konular : Mangal Partisi - 13 Mayıs 2012 - Pazar
Çamlıca süper ama mangal olayındaki son durumu bilmiyorum.
Bir ara izin veriyorlardı , sonra yasak geldi sonra yine izin verildi şu an ne durumda bilmiyorum.
Ulaşım olarak ta her noktadan araç geliyor.
- Erkek
BEN VARIM
Polonezköy guzel oluyor bende tavsiye ederim ama ulaşım cok sıkıntı ve pazarlarıda trafik oluyor. arkadasların dediği gibi Ugur mumcu yada aydos da gayet hoş, birde biz arkadas grubu olarak universitedeyken adalara giderdik avrupa tarafındakiler eminonunden anadolu yakası da kadıkoy yada bostancıdan vapurla gelirlerdi. Bir arkadasımda Taşdelende guzel piknikyerleri var demişti ama orasınında ulaşımı kolay değil.
- Erkek
Polonezköy ve beykoz da kaymak donduran sayfiye yerleri var mangal yapma sorunuda yok ve ulasım oldukca kolay ben eşimle ve oğlumla gelmek isterim...
- Erkek
Ankara`da bir organizasyon olursa haberim olsun :)
- Erkek
ben de varım bu sayede kısmetse grupda ki arkadaşlarla tanışma fırsatım olacak.bekar biri olarak pasta börek yapma imkanım olmayacak ama üzerime düşeni elimden geldiğince yaparım.
- Erkek
nasip olursa bende gelip tanişmak isterim sizinle.
- Erkek
Riva,polenezköy yani beykoz civarlarında güzel yerler var oralar daha sakin ve doğa ile barışık biyer
- Erkek
Pazar günü Kanlıca-Beykoz sahillerinde araç içinde saatlerce boğaz manzarası seyredersiniz. Giderken de dönerken de. Kimileri bu seyre "sıkışık trafik" derse işte bu mesele olur. İnsanların rahatlıkla ulaşabileceği mevkilere yoğunlaşın.
- Erkek
Necmi hocam takvimde bir sıkıntı yaşanmazsa bende gelirim.
- Erkek