Genel Konular : Mangal Partisi - 13 Mayıs 2012 - Pazar
Yakınlarda ailem yok ama motorumla geliriz artıkın..
- Erkek
Evin adresi malum Yakacık, Aydos. gelip alırsanız ona da sevinirim o on adımı da yürümem. :)
- Erkek
Hocam yer olarak ben gitmedim ama çok duydum "polonezköy" güzel olabilir. Emirgan korusuda çok güzelmiş ama orada mangal yapmaya izin vermiyorlarmış. Gezip dolaşmak için çok güzel bir yer.
- Erkek
KIZILCAHAMAM soğuksu veya BOLU`da yapın da Ankara ahalisi olarak bizde gelelim bari :D iki şehrin arasında gayet nezih bi yer işte.
- Erkek
Bolu mükemmel bir yer, öyle yere sabahın 5 inde gidip gecenin 3 ünde döneceksin ki anca doyasın havasına :)
Yav bende gelmek isterim cok heveslendim ama carsamba teskeremi aliyorum kacirdik artik bidahakine hanimla katilacz:) sansa bak
- Erkek
bende katılabilirim bir işim çıkmaz ise. istanbul levent teyim.
- Erkek
sarıyer tarafında,çayırbaşından içeri girince epey bir yer var,ulaşımı da zor sayılmaz,aydosa hafta sonu gidilecekse yer bulamama ihtimali var.
- Erkek
Hocam bir arada konya`ya beklerim.eğer konya/aksarayda yasayan uyelerımız varsa ortam ayarlayıp bızlerde yapabılırız.
- Erkek
Bende ugurmumcu diyenlerdenim arkadaşların Yazdıgı pek çok yere gittim. "Sarıyer dışındakilere.."
En rahat etigimiz ugurmucu sonrasında da aydos :)
- Erkek