Genel Konular : İstanbul - Tanışma toplantısı - 2011
"Forum istanbul" toplantısı
Mekan "MADO" Toplantı günü 19 Kasım 2011 Cumartesi
akşam saat 19:00 - 21:00 arası yapılacaktır.
Ulaşım için metro kullanmanızı tavsiye ederiz.
Havaalanı/Aksaray metro hattında otogardan sonraki durak olan Kartaltepe/maltepe istasyonunda indiğinizde Hemen ana girişin yanında.
- Erkek
!!! DİKKAT DİKKAT !!!
Evet Arkadaşlar buluşma günü geldi. Hem konuyu sıcak tutmak adına hemde gelecekler için son bir hatırlatma yapayım.
Buluşma yerimiz "forum istanbul" mekan "MADO" saat 19:00-21:00 gelecek arkadaşlar metro hattını kullanırlarsa rahat ederler metro çıkışından sağa dönüp devam edince istanbul forumu görecekler ana girişin hemen solundaki ilk cafe MADO dur ben muhtemel orda elimde kırmızı karanfillerle bekliyeceğim Hadi bakalım görüşmek dileğiyle...
- Erkek
Hiiiiiççççç kusura bakmayın beyler... FENERİN MAÇI VAR :)
http://www.youtube.com/watch?v=4HI19_UuM8k
- Erkek
hehe Paşam sorun değil yaw arıyim çocuklar gelsin Forumun önü boş orda yapsın maçlarını
- Erkek
Murat görüşürüz dişim arıyor biraz ama sızı beni mahvetsede geleceğim inşallah.
Karanfil deste gider, hah hah ha nanay
Kokusu dosta gider, hah hah ha nanay :D
- Erkek
Evet vakit gelmiş hala oturuyorsunuz hadi kalk kalk kalk
- Erkek
güzel bir buluşma oldu yine, en yakın zamanda tekrar ve daha geniş kadro ile görüşmek dileğiyle...
- Erkek
Memnun olduk, yeniden görüşmek dileğiyle..
- Erkek
Sizleri tanimak güzeldi canım Türkiyemin böyle işine sevdali, grafik sanatlarinin her birine gönül vermis arkadaslari gördükce gurur duyuyorum. En kısa zmanda tekrar görüşmek üzere saygılar ...
- Erkek
Güzel bir toplantı oldu. 12 kişi katıldı. Tanışma toplantısı olduğu için çay içip sohbet ettik. ileriye yönelik aklımdaki birkaç fikirden bahsettim. beyin fırtınası herzaman faydalı oluyor. Biraz daha detaylı plan yapıp etkinlikleri hazırlayacağım.
Diğer etkinliklerde görüşmek üzere.
- Erkek