Genel Konular : intei i7 3960x 15mb 3.30ghz
yeni donanım topluyorum arkadaşlar..intei i7 3960x 15mb 3.30ghz işlemci hakkında görüşlerinizi merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
- Erkek
bu arada ram 12gb yada 24 mü olsa karar veremedim..
ekran kartı asus 1gb
- Erkek
Hayırlı olsun kardeşim.Bir arkadaşım bu aralar alacak.ALınca sen almamaışsan sorarım :) x79 soket yapısına uyan xeon e5 serisi 8 çekirdekli işlemciler gördüm.3960x den daha hızlı .Bir araştır istersen.
- Erkek
ram için ne düşünüosun kardeşim bakim :)
- Erkek
Abi ben hala 8 gb kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.Başta al 12 sonra kesmesse arttırırsın.
- Erkek
işletim sistemi ne kullanıosun kardeşim sen?...win7 mi diosun xp64 mü?
- Erkek
INTEL i7 3960X Extreme 3.30 GHz Socket 2011 15MB (CPU fan yok)
INTEL Xeon X5650 2.66 GHz 6-Core Socket 1366 12MB
bunlar arasında kaldım...yorum isterim daha..:)
- Erkek
Abi win7 64 bit sıkıntısız çalışıyor.İkinci yazdığın işlemci server işlemcisi direk.Normal anakarta olmuyor o işlemciler.Server kasa yağıcaksın paran varsa 2 tane takıcaksın x5650 ona laf etmeme ama çok para tutar.
- Erkek
tahminim sizi x5650`da INTEL i7 3960X kesmez paraya kıyacaksanız tam kıyın.demişlerdi demeyin.hiç sormadan xenon E7 düşünün.4-6-8 çekirdekli işlemcilerin mimarisinden farklı bir yapıya sahip araştırınca farkı çok açık
- Erkek
emre hakkaten baktımda dediğin gibi xenon E7 başka boyuta geçmiş..ancak araştırmama rağmen bulamadım,varmı bilgin bu konuda..temin konusunda bilgine ihtiyacım var..
- Erkek