Genel Konular : FGA Mimarlık ve Tehdit Üslubu

Diyelim ki yazılımı web
kalyonözkan özdemirAvatar

Diyelim ki yazılımı web üzerinden aldık.Yani direkt resmi sitesinden ve araya hiçbir distribütör karışmadı diyelim.Durum böyle gerçekleşirse , ne olacak?İlla benim gidip distrbütörden mi almam lazım?Ya da distribütöre birşeyleri ispat mı etmem lazım?

zannetmiyorum ben birkac yazılımı öyle temin etmisdim.


....
2014-12-14 02:30:43
  • Offline
  • Erkek
Web üzerinden alınsa bile
johonwayniMehmet KALAMANAvatar

Web üzerinden alınsa bile faturası ve @posta yada faxla gönderilmiş sözleşme ve lisansı mevcuttur kaybolsada satın aldığınız firma size tekrar sözleşmenin kopyası gönderilir (yinede belgelere sahip çıkmakda fayda var)


©Mehmet KALAMAN | DXF
2014-12-14 03:17:07
  • Offline
  • Erkek
Yazdim yazdim sildim. Neden
gurgurBurak Serkan GürgürAvatar

Yazdim yazdim sildim. Neden ustalararin bu sitede yer almadginin canli ornegisiniz.


www.serkangurgur.com.tr
2014-12-14 04:29:10
  • Offline
  • Erkek
hocam bak iyi niyetimle
kalyonözkan özdemirAvatar

hocam bak iyi niyetimle yazıyorum.burda hakan yerine aynı dertden muzdarip siz olsaydınız konu ile alakalı yada farklı bir konu farketmez aynı meslekği icraa ediyoruz. a firması ile 2 yıl çalışdım paramı alamadım üstüne hakaret tehdit yedim falan filan bir konu açmıs olsaydınız ve size yaklasımları aa ben A firması ile çok çalışdım o kadar dürüst o kadar saygılı bir firma ki yani piyasada o firma gibi nadir firmalar vardır şeklinde size bir yorum gelseydi aynı uslubla cevap verirdim sonuç olarak aynı sektördeyiz bugün sizin basınıza gelicek olan yarın benim başıma gelicek yani sizin sorununuz benim sorunum anlatabildim mi..ben bu kadar duyarlı davranırken aynı duyarlılıkda diğer arkadaslarında konuya yaklasımlarını ve yorumlarını gördüm..hani eleştirmicem biraz duyarlı olun yeter.. kalın sağlıcakla..


....
2014-12-14 11:49:29 Edit:2014-12-14 12:20:04
  • Offline
  • Erkek
Öncelikle çok geçmiş olsun
serkanozdoganSerkan ÖzdoğanAvatar

Öncelikle çok geçmiş olsun bu tür bir olay yaşadığın için.
Benim gözümde hiç bir ticari firma o kadar dürüst o kadar saygılı denmeyecek kadar "kirlidir". İşin içinde ticaret varsa etik olmayan bir sürü olaya denk gelebiliyoruz.

Burada yaşanan olayın çirkin olduğu gibi bir çok ticari firma da lisanssız kullanım yaparak aynı şekilde bahsedilen etiğin içine ettiklerini de biliyoruz :)

Bu noktada optimal düzen oluşmayacağından ötürü neden taraf tutma eğiliminde olunduğunu da anlayamıyorum. Özkan - biraz agresif de olsa- bence bunu anlatmaya çalışmış ki katılıyorum.

Eğer FGA`dan böyle bir girişim olmasaydı ve bu yazı bir iftira olsaydı o zaman FGA`yı savunanları anlardım. Fakat - site yönetimine de yapılan ihtarla beraber - iftira olmadığı apaçık ortada.

Ne yazık ki bizler takım tutar gibi siyasi parti destekleriz, insan ayırırız, şirket kayırırız. Neden onların da yanlış yaptığı şeyler olduğunu kabullenmemiz bu kadar zor. Hiç yapmaz dediğiniz insanlardan kazık yemediniz mi gerçekten.

Ezcümle şudur ki; Eğer çalışanı, sahibi ya da sorumlusu değilseniz ya da gerçekten bu arkadaşın yalan söylediğini ispatlayamıyorsanız, meslektaş olarak bu arkadaşa destek olmamız, sahip çıkmamız gerekmez mi?


Asus PX79 Pro - Asus Geforce gtx 690 - Intel i7 3930k 3,5Ghz - OCZ 1000W Gold - 32 Gb 1600 Mhz Vengeance Ram -
2014-12-15 15:19:43
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!