Genel Konular : FGA Mimarlık ve Tehdit Üslubu

Bana avukatlarıyla ulaşmak yerine,
kalyonözkan özdemirAvatar

Bana avukatlarıyla ulaşmak yerine, buradaki yazım üzerine sanırım site yönetimine yazmışlar. Yönetimin de başını ağrıttıysam affola.

tr3d den mi bahsediyorsunuz :) ben mi yalnıs anladım... hani bu formu kapatın firmamız itibarsızlaştırılıyor gibi mi ?.. :))

hocam ki eğer öyleyse sesinizi duyurmussunuz demekdir.birileride avukatları aracılığıyla birilerini yok yere korkutmanın ne demek olduğunu öğrenmişdir..:))


....
2014-12-11 18:32:48
  • Offline
  • Erkek
Evet, bugün bana gelen
hakanozerdemHakan ÖzerdemAvatar

Evet, bugün bana gelen mesajda FGA Mimarlık yetkilisinin benimle ilgili iletişime geçtiği belirtildi.

Bu mailin de site yönetimine "benimle avukatları aracılığı ile iletişime geçmeleri" talebimden sonra gelmesi oldukça manidar.

Ben konuyu daha fazla uzatmayacağım. Açık ve net bir şekilde durumu izah ettim. Bu yazdıklarımdan farklı manalar çıkarmak isteyen çıkarabilir, FGA Mimarlık hakkında karalama peşimde olduğumu düşünen de olabilir, ama son kez belirteyim.

Bu başlıkta benim yazdığım hiç bir kelimede FGA Mimarlık ve yetkililerini karalama, itibarsızlaştırma gibi bir amaç bulunmamaktadır. Oluşan bir yanlış anlamanın, gereksiz yere soruna dönmesi sonucu durumun izahı burada yapılmıştır. Ne eksik, ne fazla.


2014-12-11 20:11:29
  • Offline
  • Erkek
aynı şekilde beni de
numannumanNuman KalyoncuoğluAvatar

aynı şekilde beni de lumion da yaptığım bi animasyondan dolayı aradılar ve lumion lisansı olup olmadığını sordular. bende arkadaşın bilgisayarında yaptığımı söyledim. ondan sonra hesap sorar bi tavırda windowsunuz lisanslı mı 3ds max lisaslı mı vray lisanslı mı diye sormaya başladı. bence üslurlarını biraz yumuşatmaları lazım. rahatsız edici bi üslupları var.


www.nmn.com.tr
2014-12-12 12:41:25
  • Offline
  • Erkek
Sanırım Türkiyede ki lisanslı
Seke

Sanırım Türkiyede ki lisanslı program kullanım durumunu bildikleri için böyle bir tutum içindeler baskıyla daha çok sonuç alırız gibi düşünüyorlar ama çok yanlış.


2014-12-12 13:11:34
  • Offline
aynen önce türkiyedeki gelir
kalyonözkan özdemirAvatar

aynen önce türkiyedeki gelir düzeninin eşitlenmesi ve her bireyin bu tarz programları alabilmeleri için gelir elde etmeleri gerekir ki bu da programı satan firmaların fiyatları ile doğru orantılı olması gekeri one öle 5000 Euro 8000 euro lan biz tofaşa şahine binen insanlarız.. onuda bulabilirsek adam gelip gelir elde edemediğin bir meslekden 8000 euro talep ediyor..sadece bir program için... lan biz şirketmiyiz firmamıyız firmaların şirketlerin %90 nı korsan yazılım kullanıyor git onları denetle hem programları lisans sız kullanıp hemde çalışdırdığı elemanların maaşlarını ödiyemeyen tonla firma var türkiyede...


....
2014-12-12 13:48:58
  • Offline
  • Erkek
Valla bende epeydir çalışıyorum
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Valla bende epeydir çalışıyorum FGS ile.. Şaşırdım. Umarım sıkıntı kısa sürede hallolur ....

Not. FGA Sevenler Örgütü üyesiyim. Burda reklam yapıyorum. Tek amacım Hakan arkadaşımızı eleştirmek, FGA`yı övmek. Çünkü ben manyağım.

( Özkan Özdemir buyur birader bende fikrimi belirttim. Var mı bir sıkıntı ? Reklam kokan hareket falan hissettin mi ? )


www.leventoget.com
2014-12-12 14:09:26
  • Offline
  • Erkek
Hakan sen gayet açık
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Hakan sen gayet açık yüreklilikle yaşadığın sıkıntıyı anlatmışsın dostum. Tekrar geçmiş olsun.


www.leventoget.com
2014-12-12 14:16:36
  • Offline
  • Erkek
Arkadaşlar Merhabalar,
YaSiRYaser AteşAvatar

Arkadaşlar Merhabalar,

Bizde FGA Mimarlıkla çalışmaktayız Allplan Archicad Lumion Lisaslarımızı kendilerinden temin ettik. Şimdiye kadar hiç bir şekilde huzursuzluk yaşamadık.
Telefonda FGA yı temsil eden arkadaşın üslubundan kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımız haklıysa FGA yı arayarak bir sonuca varacaktır. Yapılan animasyon yada render neyse ticari bir amaç güdüyorsa bununla ilgili bilgi almaları normal sonuçta onlarında mesleği bu anlayışla karşılamak gerek.

İyi çalışmalar.


www.yaserates.com
2014-12-12 14:34:12
  • Offline
  • Erkek
Aman Yaser ne yaptın
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Aman Yaser ne yaptın sen :) Şimdi seni FGA çalışanı yada reklamını ypan biri diyecek Özkan :)


www.leventoget.com
2014-12-12 14:39:05
  • Offline
  • Erkek
hocam bu örgüt size
kalyonözkan özdemirAvatar

hocam bu örgüt size iyi para veriyorsa bende şansımı denemek isterim yani bizimde amacımız para kazanmak dimi...şimdi bu fga yı översem ben cümle basına mı fiyatlandırıyorsunuz kelime basına mı :)) hani örnek olarak fga dan selam korsancıların hepsi ölsün dediğimde bu nasıl fiyatlandırılıyor :))


....
2014-12-12 14:43:05
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!