Genel Konular : Fetih 1453 - Cevahir Sineması
ARkadaşlar resimler için danke schön elinize sağlık...
- Erkek
Herşey çok güzeldi. Teşekkürler arkadaşalr. Bende bu akşam resimleri atarım.
- Erkek
Başta Necmi hocam olmak üzere herkese teşekkür ederim organizasyona katıldıkları için. Sizler gibi değerli insanlarla tanışmış olmaktan mutluluk duydum. Filmde emeği geçen arkadaşlarında ellerine sağlık, başarılarının devamını diliyorum.
Her ne kadar filme yetişemesem de film çıkışında sizlerle tanışmış olmaktan mutluluk duydum.. İnşallah daha birçok organizasyonda bir araya geliriz tekrar..
- Erkek
Katılan herkese teşekkür ederiz.
Bu ilk buluşmalarda küçük aksaklıklar oldu, bunlar tecrübe olarak geri dönüyor. Gelecek toplantılarda organizasyon ve faaliyet programı daha net olur. Önemli olan birlikte olup arkadaşlık bağlarımızı güçlendirmek, son dakikade gelemeyenler oldu. Bu onlar için de tecrübe olmuştur. Çalışmak önemli ama iki ayda bir kere kendinize vakit ayırmak fazla değil.
ileride daha önemli işler de yapmak dileğiyle.
- Erkek
biraz gecikmeli olarak katılsam da sizlerle birlikte olmak güzeldi.İnşallah bu tür organizasyonlar sayesinde birbirimizi daha yakından tanıyacağız. Organizasyona katılan arkadaşlarımızdan Özlem'le komşu çıkmam da bu tür organizasyonlara ne kadar ihtiyacımız olduğunu gösteriyor.
- Erkek
- Erkek
Bir sonraki organizayonu ben yapıyorum :)
- Erkek