Bilgisayar Donanım : işlemcim sürekli 100 de çalışıyor
Arkadaşlar merhaba, Samsung marka laptopumun bir sorunu var çözemedim. işlemcim hiç bir iş yapmadığım halde %100 de çalışıyor. interneti dahi zor açıyorum. virüs vardır diye tarattım birşey bulamadı. gereksiz programları ve antivirüs programlarını sildim o da olmadı. son çare format atacağım. bu sorunun çözümü nedir acaba, 3 gündür çözemedim kafayı sıyıracağım :(
- Erkek
hangi programın işlemciyi kullandığını görmek için görev yöneticisini aç. işlemciyi meşgul eden programı gör. gerekeni yap.
- Erkek
malesef system kullanıyor. onuda durduramam :( çalışanların hepsi windowsla alakalı yazılımlar. sanırım formatı basacağım artık.
- Erkek
şuanda herhangi bir sıkıntı görünmüyor. %5-7 arasında çalışıyor. tek sıkıntım o kadar plugin ve programı nasıl kuracam :)1 kaç gün uğraşacağım anlaşılan.
- Erkek
Sistem kurmak kolay, asıl sıkıntı onu alıştığın hale getirene kadar onlarca ayar yapıp program yüklemek. Temiz kurulumdan sonra bir defa ve programlar+ayarlardan sonra bir defa daha sistem imajı alıp bir yerlere yedeklerseniz daha sonra tekrar format atmak istediğinizde bu kadar sıkıntılı olmaz.
Kolay gelsin...
- Erkek
aynen katılıyorum. tüm program ve pluginleri kuruyum hemen imaj alacağım.
- Erkek