3ds Max : Animasyon için Ankara kurs tavsiyesi

Animasyon için Ankara kurs tavsiyesi
AKKURTKadir AkkurtAvatar

Karakter animasyonu için Ankara da kurs tavsiye edebilirmisiniz.

Ben internetten öğrendiğim kadarıyla bir video yaptım. Ama pek olumlu tepkiler almadım.

https://www.youtube.com/watch?v=Z_9L0fzfVD8

Acaba bir kursa gitsem daha mı iyi olur.Paramı boşa da atmak istemiyorum.Kurslara bir sürü para verip hiç bir şey öğrenemeden gelen insanlar tanıyorum.Sizce internetten araştırmaya devam ederekmi gideyim yoksa kursa gitmelimiyim.


2015-12-03 09:06:11 Edit:2015-12-03 09:17:37
  • Offline
  • Erkek
Kardeş sana tavsiyem. Özel
mahsen

Kardeş sana tavsiyem. Özel ders alman ama özel derse bütçem yok dersen. kursa gideceksen eğitmeninin yaptıkları ve mezun öğrencilerinin çıkardıkları animasyonlar ne derecede bunu baz alarak seçimlerini yap. Günümüzde kurslar para odaklı oldukları için giden kişiler çoğunlukla hüsranla bitiriyor.
Ankara`da kurslar hakkında bilgim yok maalesef.
Yaptığın animasyon maalesef iyi değil zaten karakter animasyonu öyle bir kaç video ile yapılabilecek kadar kolay değil. Temelin sağlam olması lazım. 12 prensibi araştırırsan anlayabilirsin. Animasyonda iyi seviyeye gelmek, özellikle karakter animasyonda bir kaç seneni vermen gerekir. Gözlemlerin çok iyi olmalı, bu maddeleri uzattıkça uzatabiliriz. Emek vermeye ve bu işte iyi olmaya kararlıysan gerçekten özel ders her zaman ilk tercihin olmalı tabii her önüne gelenden değil..
Sana kolay gelsin. Bol şanslar..


2015-12-03 10:35:14
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!