3ds Max : 3ds max 2012 sorunu

acaba türkçe karakterler var
3dimaginationErhan YILDIZAvatar

acaba türkçe karakterler var diye mi sürükleyip kullanamıyorsunuz aklıma geldi bazen başıma geliyordu benim..

yildizmax Hayatım 3d olmuş....
2011-11-12 11:14:25
  • Erkek
arkadaşlar Allah aşkına bilen

arkadaşlar Allah aşkına bilen biri yardımcı olsun bize. 3ds max design 2012 kullanıyorum. service packleri yükledikten sonra merge sorunu çıktı menüyü açarak merge yapabiliyorum fakat sürükleyip bırakarak merge yapamıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

2011-11-12 23:09:26
  • Bayan
Rardon Erhan Bey

Rardon Erhan Bey mesajınızı farketmeden yazdım. dosya isimlerinde türkçe karakter yok. dosya ismi 1 bile olsa aynı sorun var. service pacleri yüklemeden önce yoktu ama şimdi var :(

2011-11-12 23:14:12
  • Bayan
sadece sp2 yi yüklemen
ulasdenizulaş deniz

sadece sp2 yi yüklemen yeterliydi. otomatik olarak sp1 de yüklenir. bende o problem yok.rahatlıkla merge edebiliyorum. bir tuhaflık var. max ini dosyasını bir silmeyi dene.

2011-11-12 23:27:07
  • Erkek
nereden bulabilirim max ini

nereden bulabilirim max ini dosyasını ayrıca hotfix nedir biliyor musunuz. ben onu da yüklemiştim ondan da kaytnaklanıyor olabilir mi acaba.

2011-11-12 23:50:04
  • Bayan
nereden bulabilirim max ini

nereden bulabilirim max ini dosyasını ayrıca hotfix nedir biliyor musunuz. ben onu da yüklemiştim ondan da kaytnaklanıyor olabilir mi acaba.

2011-11-12 23:50:47
  • Bayan
Max klasöründe ini dosyası

Max klasöründe ini dosyası yok :( bilgisayarı da arattım ama çıkmıyor.

2011-11-13 00:07:19
  • Bayan
Max.ini adresi: (W7 için)
ulasdenizulaş deniz

Max.ini adresi: (W7 için)
C:\Users\<username>\AppData\Local\Autodesk\3dsmax\<version>\enu

hotfix ise belirli sorunların çözüldüğü, üretici tarafından yayınlanan güncellemelerdir. hotfix indirdiğin yerde hangi sorunları çözdüğü yazılır, ya da bir açıklama dosyası bulunur. max ini dosyasını yukarıdaki adresten bulup sil. düzelmezse programı yeniden kur, üzerine sp2 yükle. yeter. bir de eğer sp2 den sonra yayınlanmış güncelleme varsa, onları da indirebilirsin ama öncesini yüklemene gerek yok, sp 2 öncesinde yayınmlanan tüm güncellemeleri içeren güncelleme paketidir.

2011-11-13 00:47:20
  • Erkek
Ulaş Bey Burda mısınız.

Ulaş Bey Burda mısınız.

2011-11-13 12:43:59
  • Bayan
Programı sildim tekrar yükledim

Programı sildim tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor :( çıldırıcam ya. bu arada ini dosyasunu da sildim ama sorun düzelmedi.

2011-11-13 14:12:06
  • Bayan

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!