3ds Max : 3Ds Max 2012 Açılmıyor !
Selam arkadaşlar.Bir ay kadar önce laptopuma format attım format atmadan önce Win7 Ultimate yüklüydü o zaman hiç bi sıkıntı yaşamadan 2012 dahil tüm sürümleri kullanabiliyordum.Ancak formatla birlikte Laptopa Win7 Home Premium yükledim Max 2011den tutunda C4D,Zbrush,Realflow vs tüm yazılımlar çalışırken Max 2012 çalışmıyor:S Çalışmıyor derken, programı yükledim normal bi şekilde (2-3 defa tekrar denedim,farklı setup kaynağıda denedim) yinede masaüstündeki kısayola tıklayınca benim laptop bana melül melül bakıyor..hareket yok ! açılmıyor 2012 ! Programın bilgilerinde SP2 yada üstü yazıyor ama Win7de SP1 den yukarısı yok ! Kaldıki formattan önce sıkıntısız kullanıyordum programı.Ofistede sıkıntı yok ancak laptopta açılmıyor! Nedeni ne olabilir rica ediyorum yardım edin ya :S
- Erkek
benim başıma gelen sorunu anlatayım ben belki aynıdır. bende max 2010 kuruluydu daha sonra max 2012 kurdum sorun olmaya başladı temiz Win7 Ultimate yükledim sadece tek sürüm kaldı max 2012 şimdi 3aydır sıkıntı yok kullanıyorum max 2012 daha düşük sürümlern kalıntıları varsa veya ne bileyim yüklüyse kursan çalışsa dahi 1-2 kullanımdan sonra hata veriyor veya hiç açılmıyor belki budur sorun ;)
- Erkek
aynı sorun bende de var. açılmıyor. hayır, hata verse deniycem bişeyler de, hata da vermiyorki... benim bilgisayarımda kalıntı bile yok. hdd değişti. sıfır bilgisayara yükledim yani
- Erkek
yönetici olarak çalıştırınca çalıştı :D.. çok mutluyum şuan ya :D. sabahtandır uğraşıyorum
- Erkek
Ekran kartını değiştirdikten sonra aynı problemi ben de yaşamaya başladım. 64bit max 2012 kurdum ancak bir türlü tepki vermiyor bilgisayar. Köü yanı hata bile vermiyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
- Erkek