3ds Max : 3ds max 2011 CAT yardım :(
Merhaba arkadaşlar ben daha önce 3ds max 2011 CAT kullanmıştım fakat pc ye format atıldı o yüzden tekrar yüklemem gerekiyor uzun süredir arıyorum sonunda 3ds max 2011 buldum ama CAT değil :( şuan iniyor 3ds max 2011 onu CAT yapmam için birşey varmı ? yada 3ds max 2011 CAT nerden indirebilirim lütfen yardın edin şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum. (şuan ineni CAT versiyona çevirmem için program varsa lütfen söyleyin )
- Erkek
CAT -> Character Animation Toolkit
Bundan bahsetmiyorsun galiba? Max Cat diye birşey yok..
AutoCad olabilirmi aradığın?
Eat 3D : 3ds max 2011 CAT buydu benim dediğim onu arıyorum
- Erkek
değil ben daha önce indirdim tam isim vermedim galiba ama tasarımlarım var onda ben indirmiştim 3d characterler tasarladım :D
- Erkek
Daz studio`mu ?
Nette ara karakter modelleme programlarını bulursun zaten fazla yok. Uydura uydura biryere varamıyacaksın burada :D :D
:D Puhahaha
- Erkek
Autodesk 3ds Max 2011 - CAT, Slate, Viewport Canvas, Rendering, and More
Alın Size Link ;
http://eat3d.com/3dsmax2011
İnsanlar g*t olmayı ne kadar çok seviyor değilmi ?
Hadi cuk sesini duyalım kapak oturdu ?
- Erkek
Seni ciddiye alıp yardım etmeye çalışarak en büyük g*t`lüğü yapmışım zaten. Hak ediyorum yani söylediklerini.. Ama sana son bir tavsiye, bir linki göndermeden önce içeriğini bir kontrol et. Dersmi programmı onu öğren ondan sonra gönder..
ders olabilir o gönderdiğim ama sonuçta onun bir programı var :) program olmasa niye dersi olacak yani uydurma diye bir olay yok :)
Hala yardım ettim diyorsun tek yaptığın şey bilmeden konuşmak ^^
- Erkek