V-Ray : Vray ayarlarinda bana yardimci olun
file:///D:/M%20decor/3d/ORXAN%20METBEX%20FOTO.jpg..Ben 3d max-da 1-yildir chalishiyorum ancak renderi vRay-le yapmiyordum..2 aydir ne kadar video dersliklere baktim vraydan ancak gerchekci sonuch alamiyorum..benimchim ich mekan onemli..chalishdigim ofisde bana chok lazimli program mobiliyaya gure..bana ich mekan Vray render ayarlarinda yardim olun..ben inglisceyi bilmediyimden bana chok zor ..sizden yardim istiyorum
- Bayan
sorunun neyse bir resim eklersen daha iyi olur.yardım etmek isteyenlerin işini kolaylaştırırsın.
- Erkek
ne kadar fotoraf yuklemek istedim ancak bulamadim
- Bayan
Mesaj yazdığınız yerde metin editorü ve resim ekleme yazıyor.REsim eklemeye tıklayın gözata tıklayın ve yüklemek istediğiniz resmi seçin.Aşağıda Kaydet seçeneği var ona bastığınızda hem mesajınız gönderilecek hemde resim eklenecektir.
- Erkek
bende resim ekle cikmiyor bilmiyorum nedendise
- Bayan
O zaman www.tinypic.com veya benzeri bir siteye resminizi yükleyip orda size verilecek resim linkini burda mesaja ekleyin.
- Erkek
Vray sun,Vray light pencere ve kapiya..camera chysical kullandim
- Bayan
Global switches marelialsda -da filter maps-i kapatdim..Adaptive Dmc,Catmull-rom,Expenentinal ..Indirect illuminatin achtim,light cache,
- Bayan
- Erkek