V-Ray : DR Render ?
Cinema 4D`de Vray ile DR/Distributed Rendering ayarları hakkında yardımcı olurmusunuz ?
Basitce sadece ip girişi ile oluyor gibi gözüküyor olmasına rağmen sanırım başka ayarlarda yapmak gerekiyor.
Tam olarak 4D ile Distributed renderin yapan arkadaşımız var ise forumda yardımcı olursa çok makbüle geçecek :)
- Erkek
Sanırım bu konuda hiç kimsenin bir fikri yok.
- Erkek
İnanın bende çooook merak ediyorum ama tahminimce cinema 4d kurulurken bilgisayar o ağa bağlı olmalı ve gerekirse ağı silbaştan yeniden kurulmalı tabi bunlar tahmindir kesin bişey bende bilmiyorum ama fikir verebilir diye düşündüm üzerinde çalışıyorum eğer çözersem hemen paylaşırım burada. çokta karmaşık olmasa gerek :D
- Erkek
Sağol Ali... Bir iki video ve açıklama gördüm. Sanırım C4D kurarken bir server kurup diğerleri client yapmak gerek.
Vray açıklamasında NetRender dan bahsediyor. ingilizcem çok tarzanca olduğu için anlamadım ne demek istediğinide. Neyse eninde sonunda öğrenicem ben geçen vakte üzülüyorum :D
- Erkek
- Erkek
Bende artık bayramdan sonra Team Render ve Vray ile deneme yaparım. Yani sorunsuz olsa bile şu DR renderı merak ediyorum öğrensekte en azından elimizde bir altarnatif olsa.
- Erkek
- Erkek