V-Ray : materıal edıt reng kodu gırmek munkunmu
MERHABA ARKADASLAR MERAK ETTIYIM BI SORUYU VERMEDEN EDEMIYCEM..MAXDA RENG KODU GIRMEK MUNKUNMU//MESELA RAL 9001,9007 GIBI RENG KODLARI//ARASTIRDIM BULAMADIM BELKEDE YOKTUR///AKSINI DUWUNEN VARSA LUTFEN YAZSIN//SAYGILAR
- Erkek
yanlış hatırlamıyorsam color picker diye bir script vardı maxin varsalın renk seçicisini değiştiriyordu. Ral değerlerinin muhakkaki rgb değerleri vardır bunları bulman lazım
- Erkek
http://www.sigershop.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=220 burada ücretsiz script var tarif edilen şekilde kurarsanız çok işinize yarar.Ben kullanıyorum çok memnunum.
- Erkek
Zeki bey indirdim max dosyasi gibi geldi.script zannettim run script deyip dsoyayi secdim biwey olmadi///nerde yan;lis yapiyorum acaba?
- Erkek
Material editorde renk panelini acinca kodlari ayri ayri texboxlar var,oraya gire bilirsin...
- Erkek
ama o cok karmasik//mesela bem ral 9007 aticam nasil ayarliycam mat editden?
- Erkek
verdiğim linkte sayfanın altında installation kısmanda indirdiğiniz dosyayı nereye kopyalayacağınız yazıyor.sonra material editörde diffuse kısmına map eklemek için tıklayın,açılan listede ral color solid olarak seçin,ayarlar ve kodlar gelecektir önünüze.
- Erkek
Tamam yukledim cok sagolun Zeki bey
- Erkek