V-Ray : affınıza sığınarak...
affınıza sığınarak söylüyorum.v ray ile ilgili kurulum sorunu yaşıyorum.ama buraya bu konuyu açmadan forumlarda sayfalarca arama yaptım.hatta günlerce farklı yolları denedim.tarihi geri aldım.yönetici modda kurulum denedim.ama hala ne v ray nede eklentileri görünüyor.3ds max 2013 student versiyon kullanıyorum acaba bundan olabilir mi ? yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
saygılar.
- Erkek
sorunu yaşamanın yüzlerce sebebi olabilir. bize sadece vray ile ilgili sorunun olduğunu söylemişsin ama ne resim var ne de ayrıntılı bir açıklama.
- Erkek
şöyle ki ; 64 bit kullanıyorum.uyarı hatası almıyorum.kurulum gerçekleştikten sonra menülerde v ray adına tek bir satır bile yok.render menüsünde mental ray var fakat vray yok.yani bi hata mesajı yok.saygılar
- Erkek
Bende 3dsmax2013 student ver. kullanıyorum Vray 2.3 Ve RT yüklendi sorun yok.Sistem i7 win7 64bit.
- Erkek
Student versiyonu ile alakası olmaz. Kullandığın vray versiyonu nedir?
- Erkek
v ray 2.3 yüklüyorum ama hiçbiryerde görünmüyor.
- Erkek
Vray doğru yere yüklendiğinden emin misiniz? (bazen maxin kurulu dizinini göremiyor) Render motorunu değiştirmek istediğinizde vray hiç mi çıkmıyor?
- Erkek
evet aynen öyle ben kurulum yaparken kulllandığı yollara ellemiyorum.yani söyle ki 4 tane kurulum yeri gösteriyor.
3d max root folder :
C:\Program Files
3d max plugins destination folder:
C:\Program Files\plugins
v ray for 3d max additional files:
C:\Program Files\Chaos Group\V-Ray\3dsmax 2012 for x64
vray rt additional files:
C:\Program Files\Chaos Group\V-Ray\RT for 3ds Max 2012 for x64
ben bu kuruluma ellemiyorum böyle kuruyor.sonra da menülerde yok.yanlış mı yapıyrorum acaba.bir de benim win7 64bit 3ds max 2013 64bit student vers.
- Erkek
3dsmax2013 diyorsun vray 2012 kuruyorsun...
- Erkek
evet aynen öyle ben kurulum yaparken kulllandığı yollara ellemiyorum.yani söyle ki 4 tane kurulum yeri gösteriyor.
3d max root folder :
C:\Program Files
3d max plugins destination folder:
C:\Program Files\plugins
v ray for 3d max additional files:
C:\Program Files\Chaos Group\V-Ray\3dsmax 2012 for x64
vray rt additional files:
C:\Program Files\Chaos Group\V-Ray\RT for 3ds Max 2012 for x64
ben bu kuruluma ellemiyorum böyle kuruyor.sonra da menülerde yok.yanlış mı yapıyrorum acaba.bir de benim win7 64bit 3ds max 2013 64bit student vers.
- Erkek