TR3D Hakkında : TR3D sitesi ekran çözünürlüğü
Yaklaşık 4 yıldır 1080p ekran kullanıyorum, çoğu web site 1080p ekran iyi sonuç vermiyor, (yanlışlıkla mı oluyor bilmiyorum ama bazı siteler güzel görüntüleniyordu). Görsel işlerle uğraşan çoğu kişide eminim yüksek çözünürlüklü ekranlar vardır, bence 1080p ekranda çözünürlüğü tam kullanan web site olsa iyi olur.
Sadece bir öneri, eminim gerçekleşmez,bu siteyi iki ayrı çözünürlüğe adapte etmek eminim zor iştir. takip ettiğim büyük yabancı CG,3D vs sitelerde genelde 1024*768 uyumluluğu var, hiç 1080p görmedim :)
- Erkek
Zor değil, sadece zaman alır. yalnız site büyüdüğünde galerideki resimlerin thumbnail boyutu büyümez. Üzerine biraz düşünmek lazım.
- Erkek
Gerçekleşirse güzel olur.
- Erkek
Burada sadece 3d uğraşanlar değil tüm dünya insanlarının geneli hangi çözünürlüğü kullanıyor o dikkate alınmalıdır web sitesi yaparkende. O nedenle çoğunluğa uymak en asli görevimizdir :D
- Erkek
ikiside aynı anda sağlıklı görüntülenebilir ama :)
- Erkek
Ben hala 1024X768 kullanıyorum.
- Erkek
1024 devri bitti nerdeyse şu an çoğu kişinin evinde laptop olduğu düşünülürse 1366x768 yada üstü çözünürlükte çalışmaları hazırlamak gerekir. Ama artık günümüzde akıllı telefon kullananların sayısı da artmakta ve neredeyse bütün işini oradan görmektedirler. Bu yüzden yeni trend responsive tasarımlardır. Çözünürlüğe göre kendini ayarlayan çalışmalar. Ama kodlaması biraz uğraştırıcı. HTML5 ile birlikte artık bu tarafa doğru yöneleniyor.
- Erkek
Cemil bey aynen katılıyorum size.
- Erkek
slm burda yeniyim 3 d flim izleye biıiyormuyuz flime tıklıyorum acılmıyor sadece ortada dönen bi şey var
- Erkek
ben biraz site yapma işiyle uğraşmıştım yeni teknolojide ekranı en iyi çözürlük yapıyorlar 1920*1080 gibi daha sonra sonra flexible box özelliği atıyorlar o yaptığınız dıvler yani kutucuklar ekrana göre esniyor bu benim zamanımda son teknojiydi şimdi bilmiyorum ama bu css3 ün özelliğidir bilenler bilir
- Erkek