Oyun Yapımı : Neo Oyun Stüdyosu
Neo Oyun Stüdyosu`nda şu anda 2 kişi çalışmaktayız.Ben 15 yaşındayım programlamasını üstleniyorum.Unity 3D motorunda geliştiriyoruz.Birde modelci var dediğim gibi 2 kişiyiz yetişemiyoruz.Boş zamanlarımda ilgilenirim low poly yaparım(gönüllü) diyenler olura ya buradan belirtsinler yada özel mesaj atsınlar.
Oyuna gelirsek Tps-Action oyunu geliştiriyoruz kendine has bir dünyada geçiyor.Oyunu episode halinde yayınlamayı düşünüyoruz.Hem daha hızlı geliştirirz hemde ortayaa elle tutulur birşeyler çıkar olumulu olumsuz yorumunuzu bekliyoruz.
Not:Gönüllü arıyoruz bunu kar amaçlı gütmek isteyenler lütfen ilgilenmesin bizim kazancımız yok zaten dediğim gibi bu işi içten ve gönülden yapmak isteyenler buyursun...
- Erkek
Bu başlığa istinaden, senin için geliyor...
"Run little rabbit, run"
:D
- Erkek
:) bence sinirlendi
- Erkek
Demek istediklerinizi tan anlamadım ?
- Erkek
Stüdyo ekini koyabilmemiz için stüdyomuzmu ofisimizmi olması lazım ;)
- Erkek
Tamam böyle şeylerle uğraşmanız güzel birşey ama "stüdyo" yerine "ekip" ekini kullanabilirsin mesela ;)
- Erkek
Arkadaşlar farkındamısınız konu dışındaki eylere çok takılıyorsunuz amacınız nedir düzgünce sorduk hatalı olabilir ama nediyebilrim ki ben a diyorum siz c diyonuz :P
- Erkek
Kardeşim helal sana daha şimdiden bir oyunun proglamasını üsleniyorsun. yardım edemiyeceyim ama başarılar dileye bilirim. Başarılar
- Erkek
Çelme Takmayın Gençlere Arkadaşlar... Kırmayın Heveslerini... Bizim başımıza gelenleri bırakın yaşasınlar, doyasıya...
- Erkek
acemi77 etezet teşekkür ederim.Geri kalanlar biraz işi büyümsüyor bağımısız bi ypaımcıyız adam ofis beklio afedersiniz üstüne bide d**şak geçio siz böyle yaptıkca neden türk oyunu yok diye debelenirisniz
- Erkek