Genel Konular : Yurt dışında Eğitim
Merhaba arkadaşlar yurtdışında cgartist lik eğitimi için bildiğiniz eğitim veren yerler ve bunlar ücretleri hakkında bilginiz varmı?
- Erkek
cgartist olarak yok , daha cok dallara ayrilmis, modelling, rigging, character modelling ve rigging, texturing, game modelling vs. egitim veriyorlar.
- Erkek
Tek önerebileceğim yer Malezya Limkokwing universitesi seneye bende ordayım.
- Erkek
eğitimden kastın üniversite mi yoksa gnomon, digital tutors gibi yerler mi?
ikinci seçenek ise yakınlarda gnomonu araştırdım.2 seçenek var; biri entertainment design (1 yıl) diğeri digital production for entertainment (2 yıl).en güzeli ise bunların ikisini alabildiğin program.3 sene sürüyor ve fiyatı 81000 dolar.hollywoodun ortasında.iş garantisi var.çalıştıkları stüdyoları anlatamam bile o kadar güzel.
problem ise benim param var ben gnomona gidiyorum diyemiyosun.senden portfolyo istiyorlar ve derecelendiriyorlar.toefl ıvır zıvırı da var.burslu olarak ta başvurabiliyosun falan filan.imkanım olsa gözümü kırpmam giderim.
http://www.gnomonschool.com/ şurdan biraz araştırabilirsin.
illa gnomon dediğimi sanma, sadece bunu araştırdığım için bunu yazdım.
- Erkek
yazmayı unutmuşum
tek tek alırsan bahsettiğim seçenekleri, dönemlik ücretleri daha düşük.
- Erkek
tam aslında sorduğum bu tarzdı çok teşekkürler fiyatları sitede mevcutmu
- Erkek
allah aşkına 80 bin dolar para verip egitim alacaksın sonra tekrar o parayı kazanmak için bi ömür çalışacaksın mantıgıma yatmıyor şahsen ha param çok ben giderim diyene birşey diyemem.
- Erkek
http://www.gnomonschool.com/
dönemlik fiyatları var.
pilotluk eğitimleri de 70 80 milyar ama uçuş başı tonla para alıyolar.
parasını geçtim sırf sevdiğim için bile veririm o parayı.
- Erkek
pilotlukla bu egitimi birmi tutuyorsun? Daha dogrusu o meslek bu meslek birmi allah aşkına.Paran çoksa verebilirsin herkesin görüşü farklıdır.O kadar parayı o egitim için vermek bana çok mantıksız geliyor(paranın nasıl kazanıldığını bilenler için)
- Erkek
burda mezun olup abc mimarlıkta mutfak yapmaya devam ediceksin çünkü.töbe yarabbim
- Erkek