Genel Konular : Bu Gün 10 Kasım
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu, Kurtuluş Savaşının, Modern Türkiye`nin , Çağdaşlığın önderi, Mustafa Kemal Atatürk`ü ölümünün 74. yıl dönümünde saygı , sevgi ve özlemle anıyoruz.
10 Kasım ve Anıtkabir`i Kapatıyorlar... Yaşasın Bölünmüş Türkiye :(((
- Erkek
15 yasindaki sehitlerle alinmis bu vatan 50 kg kömüre satiliyor. Gercekten rahat misin orda Atam?
- Erkek
Huzurunda bir ömür saygı duruşundayız, ruhun şad olsun, bu ulus Atasını unutmayacak.
Çok Yaşa Mustafa Kemal!
- Bayan
Vatan sana minettar,emanetinin sahibiyiz... Mustafa Kemal`in izindeyiz.
- Erkek
KARANLIKTAN AYDINLIĞA KAVUŞTURDUĞUN ,IŞIKLARLA AYDINLATTIĞIN YOLUN SONSUZA DEK YOLCUSUYUZ,SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZ....
Ayrıca ıvır zıvır için bile logosunu değiştiren google kullanmayı bırakıyorum...itina ile tavsiye
- Erkek
Mekanı cennet olsun. Bu kadar insana özgürlüğünü kazandırıp, geceleri evlerinde huzur içinde uyumlarını sağlayan Ata`larımızı saygı ile anıyoruz.
Cumhuriyetfobi geliştirenleri de kınıyoruz.
- Erkek
Atamızı saygıyla anarken ben mi yanlış gördüm bilemiyorum TRT den başka kanalda anma programı yapılmadı mı?
Ayrıca onlarca kişinin bu konuyu okuyup 10-12 kişiden başka (3 kişide benim açtığım konu başlığına yazmışlar) yorum yapmamaları da çok garip.
- Erkek
Anıtkabiri kimsenin kapattıgı falan yoktu dün anıtkabirdeydim :)
sadece resmı tören bıtene kadar halka kapatıldı (ki bu her sene böyle olur zaten) resmı toren bıtınce herkes gırdı içeriye...
- Bayan