Genel Konular : Diablo 3 Nihayet
Bu sabah kargo ile Diablo 3 e sahip oldum.Kutusu ve içeriği çok güzel hazırlanmış ve türkçe.Türkçe dil desteği sonradan eklenecekmiş herhalde.
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.Alan arkadaşlara da hayırlı olsun şimdiden :)
- Erkek
Kutu elimde . Diablo3 malesef yüksek sistem gerektiriyor. intel i3 işlemcili, intel hd ekran kartlı bir dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Ayarlar en dipte ve yavaşlık var :/ Kaliteli ve akıcı oynamak için masaüstü şart gibi.
- Erkek
Çalıştırabilirsin. http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements burada gereksinimler var.
Diablo2`de oyun motorunun özelliği gereği işlemci ve belleğe abanıyordu. Diablo3`de ise ekran kartı ön planda. Eğer değeri ~150$ civarında bir ekran kartın varsa problem olmaz.
Bendeki sorun dizüstü olması, i3 olması ve dandik ekran kartlı olması.
- Erkek
Steama yerleştikten sonra Türkçe si gelecek. ve şimdiye kadar hiç diablo oynamadım bunu denicem
- Erkek
Mahmut abi diablo 3 için bile masaüstü alınır :)
Soner tarzı severmisin bilmeme ama diablo dendiğinde akan sular durur :)
- Erkek
Mayalar 2012`de dünyanın sonu gelcek diyolardı.. Diablo 3`müş demek olay.. Hayat bitmiştir şu saatten sonra :)
- Erkek
2012 de mayalar dünyanın sonu gelecek demedi hiç bizaman hepyanlıs anlasıldı şu mayalar :D adamların kalemi bitti diye takvime devam edemediler sonra yogunluktan takvim yarıda kaldı :DDDDDD
- Erkek
Serkan hocam oyun kültürü nispeten geniş bir insanım(Övünmek gibi oldu :( )ama şu Diablo nedir, neyin nesidir, neden sevilir, tür oynayış nasıldır, amaç nedir, hikaye nedir, 0 dan bu oyuna başlasam savaş ve savaş stratejisi seven ama ortaçağ mmorglardından nefret eden biri olarak sever miyim?Biraz bilgilendirme yaparsanız çok makbule geçer.
- Erkek
Çağıl hack and slash tarzında kraldır diablo ve öyküsüde çok sağlamdır.
http://www.diablofansitesi.com/diablo3/haberler/62-diablo-serisinin-hikayesi.html
bu linkten bilgi edinebilirsin.
- Erkek
Amazon.com dan mı sipariş ettiniz kutulu versiyonun ??
- Erkek