Genel Konular : Bilgisayar 3 gün render alacak?
Arkadaşlar, bir animasyon projem var bilgisayar 3 gün boyunca render alacak durmadan gece gündüz.
sistem
i7 3.7ghz işlemci
quadro2000 ekran kartı
Xilence Xp600 600w 135mm Fan Psu R3 power
8gb ram
ayriyetten 2 tane fan takılı kasada ve kasanın kapağı açık
bu akşam rendere vericem 3 gün sonra gelicem.. diyeceğim şey, pcde bir sorun çıkarmı?
- Erkek
UPS var mı UPS ? Elektriklerin kesilebileceğini de hesapla...
- Erkek
ups yok, ama sorumn cevabını alsam
- Erkek
hç bişeycik olmaz zira 2 3 ay render atan pcler war.çalışmakla pcye bişey olaz işi bu.
- Erkek
png alıyorsun dimi yada tga
afterde birelştirisin sonra riske sokam kendini:) ben yedim o haltı ordan biliyorum
- Erkek
Aynen, sakın ola video formatında render alma.. 2,5 gün sonra bilgisayarın resetleyeceği tutarsa uğraşırsın.. Bilgisayara birşey olmaz, 2 hafta render almışlığım var ama png sequence olarak render almanı şiddetle tavsiye ederim. Bişey olur da bilgisayar kapanırsa ya da render durursa kaldığın yerden devam edebilirsin..
- Erkek
Önerilirinz için teşekkürler arkadaşlar, ve zaten png formatında kaydederim herzaman, Ram player yada ae ile birleştiririm.. ve başlayalım bakalım,hadi destur
- Erkek
Neden png değilde,tga?
- Erkek
tga da resim veri kalitesi png ye göre daha yüksek bildiğim kadarı ile.Zaten formatları karşılaştır aynı çalışmanın targa formatının daha yüksek mb ta olduğunu görebilirsin.
- Erkek
video yuda bekleriz :D kolay gelsin şimdiden
- Erkek