Genel Konular : Hoşgeldin Misafir
Sitenin özellikle yeni misafirlerimiz için hızlı çözüm sunması amacı ile birkaç düzeltme yaptım.
Yeni üye kayıt formu şöyle başlıyor ;
Hoşgeldin Misafir,
Sana nasıl yardımcı olabiliriz ?
TR3D.com 15 yıldan fazla süredir açık ve 3D alanındaki, Türkiyedeki en büyük site, sen hala üye değilsen; bu zaman zarfında ya çok meşguldün, yada yeni başlayan bir öğrencisin. Bu durumda yapacağımız birkaç hatırlatma herkes için faydalı olacaktır...
- Bu sitede herkes çalışma yayınlayabilir.
- Fakat başkasını aşağılayanları istemiyoruz.
- Bu site özellikle acemiler için kuruldu.
- Acemilerden tek beklediğimiz ise yardım etmek için bekleyen uzmanlara karşı birazcık saygı.
( Yazı yazdığında IP adresini kaydediyoruz, ne olur ne olmaz. )
... Hoşgeldin.
Sitede hatalı bölüm görürseniz bana özelden yazın, acilen düzeltilecektir. Özellikle çiçeği burnunda 3D sevdalıları için hizmet vereceğiz. başkasını şimdilik kalkışmaya gerek yok. Bütçe yok, grafiker yok ;)
Herkese teşekkürler.- Offline
- Erkek
Hoş geldin Misafir,
Sana nasıl yardımcı olabiliriz ?
TR3D.com 15 yıldan fazla süredir açık ve 3D alanındaki, Türkiye'deki en büyük site, sen halen üye değilsen; bu zaman zarfında ya çok meşguldün, ya da yeni başlayan bir öğrencisin. Bu durumda yapacağımız birkaç hatırlatma herkes için faydalı olacaktır...
- Bu sitede herkes çalışma yayımlayabilir.
- Fakat başkasını aşağılayanları istemiyoruz.
- Bu site özellikle acemiler için kuruldu.
- Acemilerden tek beklediğimiz ise yardım etmek için bekleyen uzmanlara karşı birazcık saygı.
( Yazı yazdığında IP adresini kaydediyoruz, ne olur ne olmaz. )
... Hoş geldin.
Yukaridaki duzeltmeme ek olarak, forumda bilgilerim kismina tikladigimda bilgilerim gozukmuyor. Onun yerine bilgilerimi degistir var.
- Erkek