Genel Konular : sitede reklamı olan 3 ds max world
arkadaşlar sitede bulunan 3 ds max word sayfasına yeni üyelikte 3 ay ücretsiz premium üyelik diyor ama kaydoldum ancak premiıum uyelik vermediler
- Erkek
Bir garip site.
- Erkek
Adamlar resmen tutmaması yada iş yapmaması için ne gerekiyorsa yapmışlar , bukadar iyi ve gerekli bi iş kolu ancak böyle mundar edilebilirdi , bu konuda onları tebrik ediyorum hiç bişeyi atlamamışlar , hele hele premium üyelere istediğin kadar ücretsiz indir demesi ve hizmet satanlara 1 dolar sınır koyması ile fikri ve projeyi çöpe dönüştürmeyi kesin hale getirmeleri yukarıdaki joker karakterinin yaptığı gibi alkışı hak etmişler.
- Erkek
Aslında yeni başlayanlar için programı kullanma açısından öz güven kazanmaya yararı olabilir hani yaptığın modeli atarsın daha iyi yapmaya çalışırsın felan mesela bizim sayfamızda tr3d`de acemiler arasında bir konsept belirlenip acemileri geliştirmek başlığı altında ay da bir yarısma düzenlenebilir.
Ben tr3d ye 5 aydır felan üyeyin ancak sayfa biraz cansız gibi kullanıcıları canlandırmak açısından daha cok kullanıcı çekme açısından sayfada bu tarz veya başka etkinlikler düzenlene bilir.
- Erkek
Borasiugur < fikir güzel. uygulama olarak önerin varsa duymak isteriz. Acemi forumunda bir konu açmaya ne dersin. ilk konsept sana ait olsun. onu tepeye çivileme kısmı bende.
- Erkek
aynı sorunla bende karşılaştım [email protected] adresine mail attım sorunu düzelttiler
- Erkek
www.3dmaxworld.com sitesi 3D sektörü için önemli bir ihtiyaç, sonuçta turbosquid gibi siteler çok az kar payı veriyor. 3dmaxworld sitesinin yanlışlarını email ile söylersek düzeltirler bence. desteklemek gerek.
- Erkek