Genel Konular : Emeğin bedeli
Animasyon sanatçılarının emeğinin karşılığını en doğru ölçüde aldığı ülkeler nereleridir?
- Erkek
Doğru? Bence doğru diye birşey yok çünkü fiyat kavramını insanlar ortaya çıkarmış bence saçmalık.Yüksek demek istediysen tabiki batı ülkeleri.Ayrıca siteyimi trolluyorsun :)
Türkiye`dir, hiçbir animasyoncunun açlıktan öldüğünü görmedim, demek ki karşılığını iyi alıyorlar :D
- Erkek
yine takip etmediği konuyu açan çizgi kardeşimiz, ve hayatı sorgulayan forum başlıkları..
Acaba necmi hoca boot mu tuttu diye bazen düşünüyorum :)
- Erkek
1- diğer konuda yorumu var : http://www.tr3d.com/forum/genel/zek-meselesi_2.htm
2- walla benim alakam yok hakim bey.
3- konu zamanı 02:59:10 .. demekki sabaha kadar çalışıyor ve "bu kadar emek veriyorum sanki az para alıyorum" diye düşünüyor.
4- o kadar meşgul ki foruma haftada bir giriyor olabilir.
5- forumda "çok sıkıldım, değişik bişi konuşsak" köşesi gerekli
6- ben de "Buralar çok baydı, başka ülkeye gitsem alırlar mı ?" diye çok düşündüm.. en son Japonya için "olabilir" dedim ama.. yol parası bile çok.. nerde yatacaz, ne yiycez , dil meselesi de cabası ?
- Erkek
o degilde necmi hoca, bazen üye girisi yapıyorsun ve formda bir baslıga giriyorsun, seni tekrar logout yapıyor ve tekrar girmek zorunda kalıyorsun, bazen hiç seni yok sayıyor o forma ne yazı yazabiliyorsun nede girebiliyorsun
boyle bir sorun var onu diyim ben
Ve çok uzun zamandır var bu
- Erkek
Aynı konun benim de dikkatimi çekti.
Herhangi bir forum başlığının içindeyken login olduğunda sanki giriş yapmamışsın gibi davranıyor. Altta yorum yazma fasilitesi açılmıyor, başka bir konu başlığına girdiğinde o da ne sistem login olduğunu farkediyor.
- Erkek
F5 android sayfayı yenile
yarım saat yorum yapmak için uğraşmıştım geçenlerde. yoruldum. dinlenip tekrar girmeye çalıştım. :) saygılar.
- Erkek
Form input alanları yoksa boş HTML açmıştır. F5 basınca düzelir...
.. ilk fırsatta buna bakacağım....
Hayat nedense hiç istediğim gibi gitmiyor bu sıralar.
- Erkek