Genel Konular : Paypal çözümü var mı ?
Paypal ile 144$ bir hosting ödemesi yapmam gerekiyor, alıcı firma sadece paypal kullanıyor.
Bu konuda çözüm bulan veya yurt dışında tanıdığı olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.
- Erkek
Var
VPN kurun Necmi hocam yeni bir üyelik başlatın. İngilterede adres gösterin. Ödeme yapabilirsiniz. FoxRenderFarm a ben böyle ödeme yapıyorum.
Kolay gelsin
- Erkek
Selam,
Kredikartının Türk bankadan olması sorun çıkartmıyormu?
- Erkek
Mahmut beyin sorusunu bende merak ediyorum.
Paypal serverları TR ye taşıma üzerine çalışıyor, tahminim 3 aya kadar geri gelir.
- Erkek
Yok hayır çıkartmıyor.
gaaranti kredi kartıyla ödeme yaptım.
- Erkek
Sanal-Kart oluşturdum. Paypal salağına da Avustralyada yaşıyorum dedim. uzun vadeli VPN gerekmiyormuş. 10 dakkada hallettim.
- Erkek
peki arkadaşlar aynı yöntem para çekmek için de işe yarıyor mu.Yani benim durumum şu turbosquidde model satıyorum ve ordaki parayı çekmek istiyorum paypalle.Payoneer var ama ona kayıt olmama rağmen o olmadı.
- Erkek
Payoneer sana bir aya kadar bankamatik kartı gönderir. O kartla ister git bankamatikten çek, istersen alışveriş yap.
- Erkek
Necmi hocam payoonera kaydoldum fakat ne odeme geldi ne kart enteresan bir durum o da.Neyi yanlış yaptım diyecek bir muhattap da yok payoonerda garip yani
- Erkek
hepsinde aynı durum var, paypal da toptan ülkeyi terketti. rezillik.
- Erkek