Genel Konular : Windows 10`da 3dsmax Kurulum Hatası
Merhabalar windows 10`da 3dsmax 2016`yı kurmaya çalıştığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor diye bir hata veriyor ve 3dsmax kurulmuyor. Bu konuda bilgisi olan varmı?
- Erkek
HERHANGİ BİR HATA YOK WİN 10 DA DOSYALRI FARKLI BİR KLASÖRE KOPYALAYIP DENE... İSO OKUYUCU PROGRAMINDAN VS OLABİLİR...DOSYALARIN ÇIKMIŞ HALİNİ DENENE ... YADA LİSANS SIKINTINDA OLABİLİR ...ORJİNALİ ALMALISIN BNCE
- Erkek
Daha önce crackli çok kullandım hiç böyle bir hata yapmadı ayrıca başka klasörlere de kurmayı denedim hiçbir şekilde kurmuyor hatta autocad 2016`da aynı hatayı yapıyor. Kısaca programın orjinaliyle ilgisi yok. Ben daha önce 3dsmax 2015 i win 8 kurmuştum ancak win 8 benim bilgisayarımda problem çıkarınca win 7 ye dönmüştüm.
- Erkek
Öğrenci versiyonumu windows 10 la aqlakası yok bende diğer windows versiyonlarında yaptı yol uzak falan diyor
- Erkek
Tamam problemi çözdüm. Autocad 2016 design suite programını indirip kurdum içerisinde hem autocad hem de 3dsmax var zaten hatayı veren de microsoft visual c++ sp1 kurulurken hatayı veriyordu.
- Erkek