Genel Konular : windows 10
adamlar isimlendirme konusunda ciddi sorun yaşıyolar
3-95-98-vista-7-8-10
xbox - xbox 360 - xbox one
- Erkek
bu arada şimdi farkettim ne tesadüftür bu gün win 8.1 e geçebildim ben
- Erkek
Biz 9 gelecek diye bekliyorduk.
Hadi 9 yerine 10 yaptılarda 11 yerine 20 mi yapacaklar :D
Benim 8.1e geçmem de 1-2 ay önceydi :)
- Erkek
Başım döndü Microsoft`un isimlendirme hızından neyse başlat menüsünü sevdim ama :)
- Bayan
Aradaki rakamlarin sebebi var :
Strateji nedenidir.
Birçok Microsoft`un açiklamalarinda böyle yaziyo.
"Toplum windows`u böyle tanidi ve belkide dedikleri dogrudur her yaptigimiz sistem 1 sonraki iyi oluyor ve insanlar onu aliyorlar örnegin XP çok iyi aldilar VISTA yaramaz dedi almadilar 7 çok iyi aldilar 8 bes para etmez deyip almadilar 8.1`i begenip aldilar simdi 9 çikarirsak kimse almaz ama 10 deyine hatalar giderilmistir düsüncesiyle satilir.
kaynak: http://www.geek.com/microsoft/why-windows-9-is-windows-10-1605698/
- Erkek
Windows 10 teknik önizleme sürümü kullanıma açıldı.
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview
bu linkten microsoft hesabınızla giriş yaparak indirebilirsiniz.
indirdiğimde sanal makinada bi deneyeceğim bakalım. windows 8 fazlasıyla kıl kaptım umarım masaüstü bilgisayar kullananların dokunmatik ekranları olmadığını anlamışlardır:)
- Erkek
:)
Win 9 çıkacak bildiğim kadarıyla ve 8 kullanıcıları ücretsiz edinebilecek. Ama yakın zamanlarda 10 u da piyasaya sürecekler o ücretli :) Neden? Hiç bir fikrim yok.
- Erkek
windows 95den bu yana hepsini kullandım ve beraberinde 6 masaüstü,5 notebook,çeşitli grafik kartları degistim.Bu windows uzun gitmiyor ve çok para harcatiyor.artık tercihim apple olacak.
- Erkek
windows 9 ve 10 ayrı ayrı çıkmayacak daha doğrusu windows 9 çıkmayacak 8.1 den sonra sadece 10 çıkacak. ücretler konusunda resmi bir açıklama yok ama 8 den ücretsiz geçiş 7 den ise 1 dolar gibi bir ücret gündemdeymiş.
3ds max kullanmak zorunda olduğum için ben ve benim gibiler paşa paşa windows kullanıyoruz :(
- Erkek