Genel Konular : tr3d de atom bombası atılmış bir hava var.
eskiden çok canlıydı bu site. yada bende bir sorun var bilmiyorum da .
her iki gün de bir on numara çalışmalar yüklenirdi
en az 4 5 sayfa yorum gelirdi tebrik içerikli.
hatta birçok 3d ci arkadaş o çalışmalardan sonra 3d ye giriş yaptı.
eğitim bölümüne etkili dersler eklenirdi .
sonra ne olduysa
terk edilmiş kasaba havası seziyorum sitede. atom bombası yemiş Hiroşima gibi
bir sürü 3d cg içerikli site biliyorum fakat ne çalışma ekleme arayüzü nede site şekli , hiçbiri tr3d ye su dökemez.
bu site eski haline gelsin !
- Erkek
Ne olduysa site yenilendikten sonra oldu sohbet odası vardı güzeldi renderi beklerken ustalarla herkesle muhabbet olurdu forumda aynı konu defalarca açılmazdı sohbet odasında sorulurdu paylaşımlarda bulunurduk.
- Erkek
site yenilenince eski galerimizde gitti malesef. Kullanıcı adımızda gitti. Şu an 2 senelik üye olduğum görünüyor oysaki 10 sene oldu ama eski kullanıcı adımı tekrar kullanamıyorum. Eskiden site gerçekten hareketliydi, şu sıralar biraz durgunluk var.
- Erkek
Kimisi eski kullanıcı adım yok diye gitti, kimisi birisine kırıldı gitti, kimiside ticari dünyaya kapıldı , normal yani.
Sohbet açılsın diye baya ısrar ettik ama zor birşey sanırım (bir defa site göçmüştü sohbet yüzünden, aynı anda 30 küsür kişi girmişti sanırım) olmadı o da.
- Erkek
Açıkçası ben 1 sene yurtdışındaydım ama döndüğümde tr3d`ye uğradım hemen fakat dediğiniz gibi olunca durum, şu aklıma geldi "Yokluğumda Türkiye`de 3D`nin önemi arttı herhalde herkes okadar yoğun ki uğrayamıyor bile :)" Neyse yaz geliyor tanışma toplantıları başlar yakında :)
- Erkek
bu sorunun çözülmesi lazım.
- Erkek
monarşik bir site sonuçta, en fazla oluru bu, osmanlı gibi ilk kurulduğu yıllarda hızla gelişir yükselir sonrası malum,
şuanda duraklama yada gerileme döneminde site,
KPSS tarih çalışıyorumda o yüzden böyle bir benzetme yaptım :)
- Erkek
sohbet istiyoruz desenize :)
sohbet için özel hosting açayım o zaman, göçerse sadece sohbet göçsün.
- Erkek
tarihten devam edelim o zaman :D
yıkılan osmanlı devleti halkı ayaga KURTULUŞ SAVAŞI ile kalktı.
- Erkek
necmi hocam sohbetin açılmasını sitede bir köşede belirtelim. sohbet açılmıştır gibi bir yazı ile dikkat çekse iyi olur diye düşündüm
- Erkek