Genel Konular : üniversite?

üniversite?
cizgi123ruzgar

arkadaşlar bu grafik ve animasyon mesleklerinde iş alabilmek veya iyi şirketlerde çalışabilmek için illa üniversitesini okumak gereklimi? Değilse neden ilgili üniversitelerden mezun şartı arıyolar?

2013-03-03 18:40:51
  • Erkek
Özel sektör yaş tahtaya basmaz.
sahinbeyŞahin GeldeçAvatar

SADECE grafik ve animasyon mesleklerinde iş alabilmek veya iyi şirketlerde çalışabilmek için DEĞİL
üniversitesini okumak İleri derecede eğitim aldığını anlamak için BİR SECENEK OLSADA
Sen ben daha iyiyim iddanı Ispatlayabilirsen İş senindir.

1982 yılında TEKAĞAÇ SANYİİ Tekirdağ`da Koca bir fabrika
bölüm şefliği sıfatıyla 8 üniversiteliyi geride bırakıp işe girip 3 ay sonunda Bütün fabrikanın üretim şefliğini üzerime aldığım günler geldi aklıma (Birazda kasılalım yani değilmi)

YILBAŞINDA YÜKLÜ İKRAMİYE KAZANANLAR BANA BİR SERVER MAKİNE ALMAZLARMI OLA
2013-03-03 19:06:21 Edit:2013-03-04 21:50:34
  • Erkek
vayyy dağılın :) işin
yunusemredayiyunus emre dayıAvatar

vayyy dağılın :) işin şakası şahin bey e katılıyorum işi istenen nitelikteki standart kişiden daha iyi yapabiliyorsan ağa da sensin paşa da

https://www.behance.net/yunusemredayi3d
2013-03-04 19:52:59
  • Erkek
Şahin Geldeç beyfendiye katılıyorum.
emrearabaciEmre ArabaciAvatar

Şahin Geldeç beyfendiye katılıyorum. Diploma, üniversite eğitimi bunlar önemlidir ancak daha önemli bir şey daha vardır. O da işi bilmek. Bu gün baktığımız zaman bir çok üniversitede öğretim üyesi olarak çalışan insanların bir kısmı üniversite mezunu olmayan insanlardır. Sanayide meslek lisesi bitirme stajımı yaparken (cnc) üniversiteden yeni mezun bir çok insan geliyordu iş başvurusu için. Kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu makine mühendislerinin bir kısmı bilgisayarlı makineyi kullanmayı bilmeyen kişilerdi. Yaptığımız işin hakkını vermemiz için işi bilmemiz gerekiyor diğerleri hikaye.

2013-11-23 22:24:59
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!