Genel Konular : db magazin
Herkese selamlar.Bir aksilik çıkmazsa çok yakın bir zamanda db magazin adlı 3d dergimizi piyasaya çıkarıyoruz.Dergiden kısaca bahsetmek gerekirse bu dergi kişisel galeri dergisi olacak.Yani mail ile gönderdiğiniz çalışmalar isminiz ile birlikte dergide sergilenecek ayrıca her ay sizin seçtiğiniz en iyi çalışma kapakta yer alacak.ve çalışma sahipleriyle röportajlar olacak.Bunun yanısıra 1 sayfamızı freelance ilanlara ayırıcaz ve bu ilanlar tamamen ücretsiz olacak.Çalışmalarınızı
[email protected] a yollayabilirsiniz ayrıca facebook sayfasındada çalışmanızı paylaşarak kapak resmi için oylamaya çıkarabilirsiniz.
Desteklerinizi bekliyoruz..
www.facebook.com/dbmagazinturkiye
- Erkek
Bu gün gönderiyorum çalışmalarımı. Umarım büyük çapta bir takipçisi olan konumlara ulaşırsınız.
- Erkek
çok teşekkür ederim.Umarım herkes için güzel bir dergi iyi bir kaynak olur.
- Erkek
e-dergi tarzındamı olacak yoksa bayilerde mi satılacak? Bayilerde satılacaksa fiyatı ne kadar olacak?
- Erkek
gerçekten çok hoşuma gitti. böyle bir proje için güzel düşünce tebrik ederim.
çıktısı olsa bayilerde satılsa güzel tiraj yapsa sektör adına on numara olur.
- Erkek
e-dergi olmayacak herşeyin olumlu gitmesi sonucunda bayilerden ve internet üzerinden satışı gerçeleşecek.bizim ortam için güzel birşey olabilir diye düşündük.arşivimizde bulunabilecek birşeyler olması iyi olurdu
- Erkek
dergi basılı materyal olacaksa derginin tasarımı konusunda bir çalışma oldu mu acaba? kiminle çalışacaksınız ?
- Erkek
Kusura bakmayın ben size çalışma atmayı unuttum. bir kaç gün içinde göndereceğim inşlh.
- Erkek