Genel Konular : 3d nedir
Arkadaşlar galeride sık sık karşılaşıyorum.eline sağlık gerçeği yakalamışsın,şurası olmamış,hiç gerçekçi değil.bununla ne anlatmak istedin.
3d olayı gerçeği yakalamakmı,hayalleri yansıtmakmı.fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.bilhassa hocalarımızın.teşekkürler.
- Erkek
Önce "gerçek nedir" diye sormak lazım sanırım
- Erkek
3d sınırlarının insanın hayalgücü olduğu bir dünyadır.
Türkiye`de ise mimari projelerin görselleştirilmesidir.
- Erkek
güzel dedin Erkan :-)
- Erkek
3d, hayallerimizdekileri dünyada gördüklerimize en benzer şekilde sunabilme sanatıdır. 3d programları da zaten bu sebeptendir ki doğayı taklit ederler.
( tabi bu iş TÜRKiye de bir sanat değildir ve 2 küp çizip ben max ciyim diye piyasaya çıkanlar oldukça da sanat olmayacaktır. )
- Erkek
"Tornavida nedir?" gibi bir soru olmuş bu :)
Eğer tamirciysen vida sıkmaya yarayan bir araçtır ama dolmuşçuysan adam şişlemeye yarayan bir araç olur :P Haliyle kullandığın amaca göre elde ettiğin başarıyı farklı şekillerde takdir etmek gerekir.
- Erkek
Sünnetçiysen sünnet edersin kasapsan kökten kesersin gibi olmuş Alper hocanın cevabı :)
- Erkek
Alper Sözen
Eğer tamirciysen vida sıkmaya yarayan bir araçtır ama dolmuşçuysan adam şişlemeye yarayan bir araç olur.
Dursun EMEKSİZ
Sünnetçiysen sünnet edersin kasapsan kökten kesersin .
yaw tarihe geçecek sözler bunlar ha :)))
- Erkek
Ben aslında benzetmeyi başka amaçla yapmıştım. Ama eğlenceli oldu :D İlla gerçekçi olmak zorunda değil kimse. Ama bir resme bakınca amaçlanın gerçekçilik mi yoksa ortam yaratmak mı olduğu anlaşılır. Ona göre de yapana takdir ve/veya eleştiri sunulur demeye çalışmıştım.
- Erkek
3d = virüs
3d = uykusuzluk
3d = aşırı sıgara tüketimi
3d+render = sonu tımarhane :)
- Bayan