Genel Konular : Sponsor aramaktayız
Merhaba vaktinizi boşa almak istemiyorum,gereksiz konuyla veritabanıda şişirmek istemiyorum.
Bizim 4 kişilk bir ekibimiz var.2d illustration üzerine.Kariktür ve çizgiromn yapmaktayız.ŞUAN 2 CİLT YAPTIK profesyonel sayılabilir derecede..
Kendmize maddi,manevi,basım ve dağıtımını üstlanecek bir profesyonel desteğe ihtiyacımız var.Buraya ilan vermek amaçlı yazmıyorum sadce böyle bir desteği nereden bulabileceğimzii merak ediyorum.Tşekkürler
- Erkek
HEnüz yapılmamış bir projeye destek veren bulmak çok zor. önce parası olan insanlara "bu iş olur" dedirtecek bir demo hazırlamanız şart.
- Erkek
Önce kendi imkanlarınızla küçük fasilküller halinde a4-a3 olacak şekilde basın,kapı kapı gezerek başlayın,gazete bayilerine bırakın rica edin kahvelere,cafelere bırakın bilinirliliğiniz arttırın,Bizim ülkemizde adı duyulmayan,işlere yatırımı kolay kolay yapmıyorlar.
- Erkek
Kolay gelsin diyeyim öncelikle.
Necmi Bey`in de dediği gibi, maddi destek bulmanız için, elinizde bu işin ticari bir getirisi olacağını ispatlayacak derecede hazır materyal bulunması gerekli. Bildiğim kadarıyla 10+ sayı basacak kadar materyal bulunduktan sonra basıma geçiliyor sanırım. Eğer manevi destek ve yönlendirme arıyorsanız (işin içine para girmedikçe) istemediğiniz kadar çok destekçi bulursunuz elbette :) Malesef ülkemizde böyle.
Konuyla ilgilenebilecek eski bir arkadaşımın ismini ve iletişimini size özel mesajla yolladım. Onunla görüşürseniz size daha açıklayıcı bir şekilde yardımcı olabilir.
- Erkek
haklısınız,çalışmalarımız var..geçen gün bir siteye başvurmuştuk daha doğrusu o bize mail attı..reklam olmasın söylemicem. çalışmalarımızı istedi yolladık bir kaç tane...ertesi gün siteye bir baktık çalışmalarımızı yayınlamış kendi adına..maillerimizi engellemiş şuan ulaşamıyoruz da..karakterlerimizi çalmaz umarım...savcılığa felan başvursak 2 sayfa için zahmete de deymez.anlayacağınız insanlık ölmüş bitmiş :((
- Erkek
Bence değer Çalış cabala o bedava yutsun
Belki bilmiyorsun diye yazdım bi oku istersen.
https://www.tasdix.com/Default.aspx
- Erkek
bilmiyordum gerçekten teşekkürler
- Erkek
Birşey değil bende Kerem Uçar Arkadaştan Öğrendim
5 tl ye noter garantisi
- Erkek
tüm çalışmaları tek bir pdfye alıp tasdikledim :))
- Erkek