Genel Konular : Crysis 3
Crysis 3 ön sipariş veren var mı aramızda.. Bu gün dağıtılmaya başlanmış tüm Türkiyede...
Hala almakta emin değilseniz tavsiye ederim. Grafikler ve oynanış 10 numara olmuş
- Erkek
Multiplayer tarafı eğlencesiz, mod desteği vasat olduğundan dolayı orjinal Crysis serisi sahibi olduğum halde henüz 3. oyunu almayı düşünmüyorum. Belki ilerde crydev.net te güzel tutorialler olurda oyuna yeni mechler eklemek istersem düşünebilirim.
- Erkek
Tüm crysis oyunlarında sinematikler harika, oyunda ise 1 güzeldi, 3 ü merak ediyorum.
- Erkek
torente düşmüş crack bekliyorlardı çıktımı
- Erkek
sistemin güçlü ise orjinal al değilse orjinal alma
- Erkek
crysis 2 oynamış biri olarak mükemmel bir oyun. crysis 3 ü de almayı düşünüyorum . Zaten oyunun kalitesi oyun çıkmadan önce yayınlanan 7 harikası trailer serisinde belli oluyor. ilk incelemeyi yapan dergi:
Oynanabilirlik 9/10
Grafik 10/10
Ses 8/10
Genel olarak 9/10 vermiş
berbat bi oyun diyen arkadaş neye göre değerlendirdi acaba
- Erkek
Oynanabilirlik 2/10
Grafik 6/10
Ses 4/10
Bu kriterlere göre değerlendirdim.Buda benim derecelendirmem %100 güvenlidir. :)
- Erkek
Özellikle cg sektöründeki bir insan için crysis e berbat bir oyun demek düşündürücü... Elbette oyun demek sadece grafiksel içerikler değildir ancak bu sektörde olup da bu içeriklere kayıtsız kalıp bu oyun berbattır nasıl deniyor anlamıyorum.
- Erkek