Bilgisayar Donanım : amd treadrepper 1950x sistem toplama yardım
Hocam bir mağazadan aldığınızda onlar birleştiriyor genelde. Ama en sakat olabilecek şey işlemci fanının metal yüzeyi ile işlemci arasındaki termal macun ona çok dikkat edin.
- Erkek
Birde işlemci için kullandığın fan ya da su soğutmasının gücünü bağlamayı unutma. Yoksa işlemciyi yakarsın. Diğer kısımlardan kolay kolay başınıza bir şey gelmez.
- Erkek
Celal bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim . Corsair Hydro H115i işlemci soğutucu almıştım onun içinde hazır uygulanmıştı macun extra macun youtubta izlediğim kadarı ile yeterliymiş. Ayrıca bileşenleri vatandan alsaydım yaklaşık 1,700 tl gibi bir fark oluyodu . çoğunu hepsiburada dan aldım . Bu yüzden kendim toplamak zorunda kaldım . Bitti çok şükür . Şuan windows yükleyip overclok yapmak istiyorum .
İzzet bey donanım ile ilgili farklı sahnelerdeki performans bilgilerini ve memnun olup olmadığınızı bizimle paylaşırmısınız.
- Erkek
hayırlı olsun güzel makine
yakari zafer +1
takipteyim
- Erkek
Uzmanı değilsen overclock yapma bence ama biosta performans modu filan varsa öyle tek tık la anakart a overclock yaptırabilirsin. Hayırlı olsun.
- Erkek
Teşekkürler . Denemeleri elbette yapıp buradan eklerim fakat kurulum ile alakalı sorunlar var . windows hata verip kapanıyo . Overclock tada biosta kendi seçenekleri var frekans ayarı girmeye gerek kalmıyo performans modu seçince 4,4 oluyo işlemci.
fakat hala yükleme sorunları çekiyorum :( anakart gösterge panelinde AA kodu veriyo acaba bu yüzden mi açılmıyo
Bu linkteki testi de yaparsanız 1950x hakkında fikir sahibi oluruz bizlerde.
http://www.tr3d.com/forum/donanim/3ds-max-vray-cpu-testleri.htm
- Erkek