Bilgisayar Donanım : Quadro 5000 vs. gtx 670 FPS testi
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımız sağolsun somut bir denemeye tabii tuttuk ekran kartlarımızı...
- Erkek
- Erkek
oyun kartı-profesyonel kart diye tamamen ticari amaçla yaygınlaştırılmış bir yalan var. malesef ki insanları kandırmak için komplekslerine hitab eden bir kelime yetiyor. sakalımız da var ama komple bırakmak mı gerekiyor :)
- Erkek
Orbit yaparken video çekebilirmisiniz?
+1
- Erkek
Çekemem :) Gerek de yok, çünkü iki kartta da da son derece kasma oluyor ve çok yavaş dönüyor. Ben gtx`i denedim, quadro`nun sahibi arkadaş da aynı şeyi söyledi. Hatta o sahneyi alta alıp nette takılırken kastığını söyledi, ben öyle bir sorun yaşamadım.
Bu arada kedi hocam, senin kedi canını yerim demek istiyorum :) Belki de sayenizde gtx tercih ettim, teşekkürler ;)
- Erkek
Ayni sahneyi banada atabilirmisiniz?quadro 4000 ile denemek istiyorum
- Erkek
Bir de max 2010 da deneyin ancak ozaman quadro serisi performans verecektir
ama max 2013 kullanıyorsanız ne gtx ne quadro iyi en iyisi amd.
Şuan render alıyorum yaklaşık 3 saat daha sürer o bitsin bende bir deneme yapacagım hd 6850 ile ( 250 tl )
Bir arkadaş partikül sahnelerinde filan performans verir demiş ama quadro serisi eski bir yazılıma sahip ve yeni max sürümlerinde performans veremiyor ( sitesine girip bakın en son güncellemeleri 2011 olması lazım )
- Erkek