Bilgisayar Donanım : logo için program
logo çalışmak istiyorum ama hangi programlar kullanılır bu programları ben nasl kullanırım hiç bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler...
- Bayan
logo için 3d yapmak istersen 3dsmax te deneyebilirsin.Bunun dışında corel draw,photoshop gibi programlar ilede yapabilirsin.Örnek logo ve fikir vermesi açısından da aaalogo programını öneririm.
- Erkek
Adobe Illustrator deneyebilirsin.
- Erkek
Photoshop ile aranız iyi ise İllustrator iyi bir seçenek olur kullanım rahatlığı ve alışma süreciniz açısından.
- Erkek
Ben bir donem ajansta grafikerlik yaptim. Arkadasin dedigi gibi photoshopun toll erini biliyorsan yani photoshop kullanicisi isen illistrator kullanmaya basla derim. Photoshopla aran yoksa coreldraw iyi bir cozum. Corelin artisi piyasanin agirlikli olarak kullanmasi ve bircok basim yapan matbaa onu kullanir.
- Erkek
Sothink Logo Maker işini görecektir.
- Erkek
Hazir basit birsey yapacaksan Logo Design Studio™ gibi hazir templatelerle yapabilirsin eger ustaca proffesyonel istersen tabiki illustrator , sanirim adobe ailesinden hiçbirini bilmiyorsnuz çünkü sordugunuz sorudan belli... ücretsiz burdan indirip deniyebilirsiniz (Logo Design Studio™) tikla
- Erkek
Adobe illustrator`ın bedava muadili "inkscape" de işini görebilir.
- Erkek