Bilgisayar Donanım : C-D disc hacimlerini değiştirmek mümkünmü
Blgs hiç tanımadığım çizim konusu hakkında hiçbir şey bilmediğim,bir zamanda(uğraşımın cizim olacağını masa üstü veya laptop farketmeyeceğini basa basa anlatmama rağmen)bana lenovo N 500 bir laptop köstüler)Şimdi biliyorumki bu makine bu işlere yeterli değil.Ama belli bir zaman daha bununla idare etmem lazım.
C=30 gb boş yer kalmadı windows yaklaşık 22gb bu genelde böylemidir,geriye kaldı 8gb
büyük olarak max kurulu c de bakıyorum silinecek bir luzumsuz bir şey yok
D=44,5 gb
bu disc lerin hacimleri takas edemezmiyim
D= 30
C=44,5 yapamazmıyım
veya windows`u bozmadan silebileceğim bir şeyler yokmudur.
Açıklama ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürederim.
- Erkek
yapabilirsin disklerini yedekle. disk bölme programı diye arat dyi küçültüp cyi büyültebilirsin. ya da sen en iyisi 160 gb bir disk bak çok pahalı olmaz
- Erkek
Açıklama için teşekkürler
- Erkek
şimdi hatırladım programı "partition magic". çok kullanışlı ve basit bir program.
- Erkek
çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.
- Erkek
Merhaba,
Sorunu hallettiniz mi bilmiyorum ama,
eğer vista veya win 7 kullanıyorsanız "bilgisayarım" simgesine sağ tıklayıp
"yönet" tıklarsanız açılan pencerede "disk yönetimi" çıkar.
Ek programa gerek kalmadan çözebilirsiniz. Xp de var mıydı bu özellik hatırlayamadım.
- Erkek
EASEUS Partition Master
Bu program da işini görür
- Erkek
Win7 de bölme işlemi çok esnek olmuyor. Hdd nin sadece yarısını bölüp c yapıyor. yani 500 mb hdd mi 250den az cye ayırmıyor. o yüzden Partition magic kullanıyoruz.
- Erkek
Yav ben bir daha bakmadım.Bir sürü cevap yazmışsınız.kusura bakmayın takip ettiklerime eklememişim
- Erkek
delidavut
Özgür ERDOĞAN şimdi bakacağım.
Baktım C 30 d 44 gb
c yi 35-40 a cıkarsam yeter
Ama nasıl yapacam bilmeden kurcalayıp yanlış bir şey yapmak istemiyorum.Özeliklere girp her yeri taradım ama bulamadım
Kısaca anlatırmısın.
Xp de yok zannedersem çok aradım nette.
- Erkek