Diğer 3D Programları : lumionda çalişmamı masa ustune nasıl kaydederım
LUMİONDA ÇALİŞMAMI MASA USTUNE NASIL KAYDEDERIM
- Erkek
bildiğim kadarıyla masaüstüne kayıt yapamıyorsun ama lumion 2.5 te yaptığın çalışmayı export yapabiliyorsun
- Erkek
Selam,
Lumionda istediğin yere kaydetme özelliği yok maalesef, sadece pro versiyonunda export özelliği ile istediğiniz yapılabilir. O dosyayı da daha sonra boş çalışma açıp import ile açabilirsiniz.
- Erkek
Eğerki başka bilgisayarda kullanabilmek için soruyorsan belegelerim/lumion2`nin içindeki Library klasörünü kopyalaman yeterlidir. bilgisayarındaki bütün çizimleri bu şekilde başka bilgisayara kopyalayarak çalışabilirsin.
- Erkek
evet bu bılgı ısımı görucek sanırım teşekkurler
- Erkek
bırşey daha sormak ıstıyorum örnek verıyorum lumıon ıcıne bır bına ımport ettım materyal atıyorum ancak materyal slotları ekranım kadar alıyor yanı ekranım sagından soluna kardar alıyor bunu nasıl cogaltabırım yada slot bolumunu saga sola kaydırabılıyormuyuz
- Erkek
arkadaşlar lumıon 1 versıyonunu kullanıyorum ust versıyonlarını ındırebılecegım bır lınk verebılırmısınız eskı surum oldugundan cok sorun verıyor ..
araştırdım bulamadım ..
- Erkek
arkadaşlar lumıon 1 versıyonunu kullanıyorum ust versıyonlarını ındırebılecegım bır lınk verebılırmısınız eskı surum oldugundan cok sorun verıyor ..
araştırdım bulamadım ..
- Erkek