3ds Max : intstancer
delirmek üzereyim
bu instance klonlamayı kaldıran bir script vardı bulamıyorum. Sahnemde klonlarken instance olarak yaptığım modeller var. Şu an tüm modellerin instance özelliğini silmek istiyorum ancak olmuyor.
script i olan var mı?,
Tekrar kopyalama gibi bir çözüm yazmayın lütfen.
3ds max 2011 x64 mevcut
- Erkek
Böyle bir script varmı bilmiyorum ama objeden istance özelliğini kaldırma için modifierden objenin adının yazdığı yere sağ klikleyip make unique derseniz işiniz hallolur.
Bir konuyu defalarca işliyorum,artık unutmam diyorum,3-5 ay o konu lazım olmuyor hayda bir bakmışın unutmuşsun ben bir metin belgesine bunları tek tek not alıyorum.
Bir cizginin yalnız bir ucunu taşıma işini bir animasyonda uygulamıştım artık bunu unutmam dedim 1 sene sonra lazım oldu
linked X form iki gün aklıma gelmemişti
- Erkek
Bir çok obje var. O nedenle hepsini seçip kaldırsam daha güzel olur =) bir script vardı. Bir yakalarsam onu....
- Erkek
Bir yakalarsam onu....
bırakma yakasını bizede süleeeeeeeeeeeeee
- Erkek
Kopyaladığın objeler mesela editable poly ise hepsini seç sağ tuş convert to: editable poly yap düzelir.
- Erkek
ya da modifier paneli altında açık konserve kutusuna benzer bi işaret vardı unique miydi ne obje seçili iken ona basarsan yalnız kalır.. kolay gelsin.
- Erkek
ya da modifier paneli altında açık konserve kutusuna benzer bi işaret vardı unique miydi ne obje seçili iken ona basarsan yalnız kalır.. kolay gelsin.
o zaman bütün modifirler kaybolur.
aşağı doğru birleşen iki ok var o işi görüyor.
- Erkek
Kopyaladığın objeler mesela editable poly ise hepsini seç sağ tuş convert to: editable poly yap düzelir.
Değilllllllllllllllll
aşağı doğru birleşen iki ok var o işi görüyor.
- Erkek