3ds Max : Render`i aldım, tafsiyeleriniz?
- Erkek
UVW Map modifier ile zemin ve tv set ahşap kaplamalarının ebatlarını düzenlemelisin.
TAFSİYE değil TAVSİYE olacak.
iyi çalışmalar.
- Erkek
Orantılara dikkat. 3d max de ölçülere hakim değilseniz önce Autocad sonra max de çizim yapın.Orantısızlık gerçekçiliği götürür. İç mekanlar da renkleri birbirine yakın tutmayın. Beyaz etkisini mutlaka gösterin, gerçek beyazı elde ederseniz daha gerçekçi duracaktır. Baktığınız kameranın arkasına ışık koyarak deneyin (fotoğraf çekerken kullanılan flaş gibi)
- Erkek
Orantılar gerçekten çok problemli. Şu oranlarla odanın yüksekliği 2 metreymiş gibi görünüyor. Parkelerin parkaklığını azaltıp hafifce bump verirseniz daha gerçekci olacaktır. Odayı kasten mi böyle karanlık yaptınız bilemiyorum fakat eğer öyle değilse daha fazla ışık kaynağıyla odayı aydınlatsanız iyi olur. Abajurun üst kısmına transparanlık vermelisiniz. Bunun için de vray2sidedmtl kullanabilirsiniz.
ilk önce Ajdar`ı kaldırmakla başlayabilirsin :)))
- Erkek
:D doğruya doğru ne diyeydim :D
- Erkek
Kafama göre bir çizim yaptım, tvyede dikkat çekici bişiler koyarak insanların ilgisini baya çekmeyi başardım.
Diğer, renderleri arkadaşlarıma eşime dostuma gösterdiğimde, ,,sıradaki, geç, sonraki falan derken, buna geldiğinde duruyor dikkat ediyor gülüyor :)
- Erkek