3ds Max : max ve flash
maxda yapılan bir animasyonu internette kullanım içinflash a nasıl aktarırım. Veya başka format varmıdır?
- Erkek
flashı bilmediğinizi sanıyorum doğru anladıysam ani. karelerini render edip flashtaki projenizin içine atacaksınız devamı komut ve frame
- Erkek
evetdoğru tahnin etmişsin tevfik bey. Flash hakkında yeterli bilgim yok. her ne kadar video derslerden izleme ile bir şeyler kapmaya çalışsamda ona göre..
kodlama derken de anladığım action script ler bu konuda örnek site görebileceğim bir yer varmı. Veya bana kodlarla ilgili yardımcı olabilirmsiniz.
- Erkek
flasha video embed etmekten bahsediyorsanız, flashın file/import menüsünden "import video" ile videonuzu flash sahnenize alabilirsiniz. burada 3 seçenek vardır; birncisi, timeline`da jpeg sekansı şeklinde import edebilir, ikincisi, internette bulunan videoyu embed edebilir (youtube, vimeo gibi sitelerden), üçüncüsü, flashın template playerını kullanarak harddsikinizdeki bir videoyu import edebilirsiniz.
çözemezseniz, buraya yazın, yardımcı olalım...
kolay gelsin.
- Erkek
arkadaşlar web sitelerinde direk 3dmax dosyası animasyon olarak kullanılabiliyomu kullanılıyosa nasıl. Birdefasında bir web site template`i indirmiştim içinde 3dmax dosyaları vardı.
- Erkek