3ds Max : Front View Camera Koyma
Front view de camera ekleyemiyoruz ama ben front viewdeki düz açıyı kamera ile almak istiyorum bir çözümü var mı?
- Erkek
Standart kamera ile alabilirdiniz.fiziksel kamera ile olmaz.
- Erkek
Target yada free camera ikiside olmuyor yani kamerayı baktığım açıya ctrl+c ile koyamıyorum front view pozisyonundayken kabul etmiyor manuel olarak bakacağım açıya düz olarak yerleştirdiğimde de yine perspektifli bir görüntü veriyor sanırım çözümü yok :/
- Erkek
ctrl c ile kamera koyamassınız.top ekranından standart kamerayı koyup açınızı ayarlayın ve perspektif açıdan kurtulmak için orthographic projection seçenegini işaretleyin.sorun kalmayacaktır.
- Erkek
Evet dediğiniz gibi oluyor çok teşekkür ederim :)
- Erkek
Ama bu seferde şöyle bir sorun çıkıyor pyhsical cameradaki ayarları kullanmadığı için ışık patlamalar vb. şeyler ortaya çıkıyor front view den düz render almakla aynı etki maalesef :(
- Erkek
evet dediginiz gibi ışık patlamaları oluyor.ben bu durumu ışık şiddetini düşürerek çözüyorum.bikaç test yaparak istedigin sonucu elde edersin.bende ilk zmanlar zorlanmıştım
iyi çalısmalar.
- Erkek
Ama bu seferde şöyle bir sorun çıkıyor pyhsical cameradaki ayarları kullanmadığı için ışık patlamalar vb. şeyler ortaya çıkıyor front view den düz render almakla aynı etki maalesef :(
- Erkek
Standart Camerada böyle bir özellik olup Pyhsical camerada olmaması büyük eksiklik
- Erkek
Haklısın:)
- Erkek