3ds Max : 3ds max cnc desen çiziminde sorun
solidworkste çizip extrude et sonra max e at düzelir kolayca.
- Erkek
- Erkek
hepinize teşekkür ederim sanırım ben durumu yanlış ifade ettim kusura bakmayın. bu sıkıntı başka programı karıştırmadan 3ds maxte cnc çizimini yırtıklar olmadan katı hale nasıl getirebiliriz kaplama işinide untun. başka programdan import falan alphaydı hepsini biliyorum onlarsız diyorum nasıl çözülür koca maxte bu gibi sorunun kesin bir çözümü olacağını düşünüyorum
- Erkek
belkide sorun 0,0 noktasından uzakta olmandır. objeyi seçip 0,0 noktasına taşır mısın ?
- Erkek
En basit çözüm dıştaki line ile aynı ölçüde üzerinden geçerek (snap kullanmadan) bir line çiz sonra asıl cizimdeki dış çizgiyi editable spline modundayken sil.daha sonra yeni çizdiğini attachla tabi aynı hizada olması şart.ve extrude sonrada bingo diyebilirsin.
onu denediydim serdar olmuyor , yavuz, merkez noktasıylada ilgisiyok olda olmuyor onuda denemiştim. ferit iyi yöntem de o vertekleri istadiğin çapa ayarlayabilecekmisin onu biliyorum öyle bir ölçü göstermiyor sadece chamfer eder
Chamfer`lediğin zaman yanındaki kutucuğa istediğin ölçüleri (0,01-yukarısı 0,2-0,5-1-2-3 gibi.
- Erkek