3ds Max : 30.000.000 polygon
Merhaba arkadaşlar, 30.000.000 Polygonlu 5 Adet blogu tek bir sahne içerisine yerlestırmem gerek nasıl yapabılırım ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler,
- Erkek
5 adet blogu derken? bunlar parça parçaysa tek tek sahneye çağırırsın import edersin
- Erkek
Yani 5 adet her biri 30.000.000 polygon olan bina kütlesi var ve sahneye çektigimde patlamasından korkuyorum ne yapmalıyım,
- Erkek
Bilgisayarınızın özelliklerine göre değişmekle beraber proxy ile çağırabilirsiniz. Olmadı her habinayı tek tek render alın post production ile birleştirin.
- Erkek
nasıl bir bina ki bu ? her biri 30,000,000 poligon olmuş .
ekran kartı ne ?
- Erkek
2.5 exon işlemci quadro 6000 6gb + testla 6gb ekran kartı 16 gb ram falan var suan tam hatırlıyamıyorum. Proxy yapmaktan korkuyorum acıkcası cunku dosyayı tasırken sorun yasanabılıyor dıye duydum.Şimdilik sadece multires ile polygonlarını azaltma ıslenımı yapıyorum.Yanı ne olursa olsun sahne 100 milyon polygon olucak cok sorun yasarmıyım sizce
- Erkek
şöyle bi yöntem uygulasana . farklı kaydet 2 defa. biri yedekte dursun birine dilediğini yap.
bina model poligon çok fazla. içi full dolu mu binanın. bütün tefrişler hazır model perde vs. çok geldi
- Erkek
hayır içi bomboş hiç birşey yok ama detay cok var işleme ferforge falan :(
- Erkek
edit poly leri attach yapmayı dene en son. ferforjelerin hepsini attach la duvarları filan. ozaman sahne rahatlar gibime geliyor. ama herzaman bir yedeği olsun. farklı kaydet den sonra dene bunları.
- Erkek
Tamam cok tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın suan once sadece multı resleyıp denıcem hepsını bakalım olmadı sonra hepsını edıt ploy attachlarım en son oda olmazsa proxy yapıp denıcem,
- Erkek