3ds Max : Bu animasyon 3ds Max ile mi yapılmış?
Aşağıdaki linkteki animasyon hangi programlar kullanılarak yapılmış olabilir?
http://www.schmitz-soehne.com/fileadmin/media/produkte/gynaekologie/stuehle/medi-matic_serie_115/steuerungskonzep/verstellgyn_smm_de.swf
Teşekkürler.
- Erkek
Bu konuya benden daha hakim arkadaşlar vardır illaki.Ama burda 3ds max veya herhangi bir 3d programının kullanıldığını düşünmüyorum.``swf`` uzantısı olduğuna baz alarak tahminim sonucu flash ve kod ``action script`` olabilir diye düşünüyorum.Ama bu konuda daha tecrubeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.Kolay gelsin...
- Erkek
sahneyi çeşitli açılardan render aldırtmış sonra her bir sahneye movie clip uygulamış çok basit bir animasyon
- Erkek
Kardeşim, parçaları ayrı ayrı render almış ve flash programında hareketlendirmiştir. Butonlar içinde action script kullanmıştır muhtemelen.
arkadaşların dediği gibi zor bir animasyon değil.
kolay gelsin
tüm modeli bitirdikten sonra her bir haraketli parçayı bulunduğu pozisyonda tek tek render alıp flash programına .png uzantılı import eder, pivot noktalarını (dönme animasyonu için) uygun yere taşıyıp yükselme - alçalma ve dönme butonlarını ve yönlerini basit bir script ile tayin edebilirsiniz.
- Erkek
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Benim flash bilgim olmadığı için böyle bir animasyonu yapabilecek arkadaşlar bana özelden ulaşırsa detayları görüşebiliriz.
- Erkek