3ds Max : 3Ds Max Karanlık Yüzey
Cephenin Bir Tarafına Güneş Vuruyor Gibi Diğer Tarafıda Karanlık Çıkıyor Bunun Sebebi Nedir Arkadaşlar.Birde Sanki Malzemeler İç İçe Geçmiş Gibi
- Erkek
ya ben anlamıyorum. görsel paylaşmadan sorunuza cevap bekliyorsunuz. nasıl bir millet olduk biz. siz daha görsel eklemekten acizken buradan bi başkalarının size yardım etmesini beklemeniz gerçekten mucize.
- Erkek
Yani Hayal Edemiyorsan Anlayamıyorsan Neden Yorum Yapıyorsun ki.Resimde Ne Göreceksiniz Ayın Karanlık Yüzü Gibi Kalıyor Bir Cephe.Gerek Duysam Koyardım Yanİ Çok Zor Birşey Sormadım.Bi Zahmet Sizde Kullandığınız Yazı Uslübuna Dikkat Edin ve Anlamadığınız Konuyada Yorum Yapıp Germeyin
- Erkek
Amacım ortamı germek değil. birşeyi görselle anlatmanız sorunuza verilecek cevabın daha hızlı ve sağlıklı olmasına yardımcı olacaktır. forumda cevapsız yüzlerce başlık var. bunun sebebi sorunun tam anlaşılmaması. eminim sizin başlığınızı görüntüleyen bir çok forum üyeside " bi gorsel paylaşsaydı, iyiydi " yorumunu getirmiştir içinden. genel bir problemi sizin başlığınız altında dışa vurdum (size patladım). kırdıysam veya yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. umarım sorunuz cevap alır ve çözersiniz ve böylelikle aynı durumdan muzdarip kişilerinde sorununa ışık tutulmuş olur. saygılar.
- Erkek
http://www.tunckaradag.com/2011/04/3ds-max-vray-gamma-ayari/
burdakıne benzer şekilde işini görür
- Erkek
Estafullah Ben Özür Dilerim
Metet Dünyanın Uzaydan Görünüşü Gibi Yarısı Işık Yarısı Karanlık Binanın
- Erkek
http://knowledge.autodesk.com/support/3ds-max/learn-explore/caas/CloudHelp/cloudhelp/2015/ENU/3DSMax/files/GUID-F923FDE1-F4BF-4E5B-9E70-C9E5FEE4C4FB-htm.html
- Erkek
GI kapalı kalmış olmasın ? Önünde nesne olsa gölge de yapar ama GI kapalı kaldıysa atmosfer aydınlanması olmaz...
- Erkek
Metet Aynen Sorun Buydu Aşağıda da Çözümü Vermiş Denicem :)
GI Açık ETezer Birşeyleri Değiştirdim Ama Neyi İşte :)
- Erkek
- Erkek